5 madprogrammer du skal se

Elsker du at se tv-programmer, hvor enten professionelle eller amatører laver mad, har vi her samlet en liste over de programmer, du bare ikke må gå glip af, når de ruller over skærmen.

 

Vi har samlet en liste over alt lige fra madlavningsprogrammer, hvor du selv kan hente inspiration til din aftensmad, til konkurrence-programmer, hvor amatører dyster om at lave de bedste resultater og vinde den samlede præmie for at være den bedste i køkkenet.

Så hvis du er klar, og hvis du savner noget nyt at se i dit fjernsyn, har du her en liste over fem madprogrammer, du kan hygge dig med.

Spise med Price

Først og fremmest er der det gode gamel Spise med Price, som kører jævnligt på DR 1. Her blandes lige dele madkunst med dårlig humor, når brødrene Adam og James Price inspirerer og guider dig til at lave udsøgte måltider til alle begivenheder.

Der er dømt lørdagshygge, når de to brødre dumper ind på skærmen. Programmerne kan ses gratis på DR TV, hvis du ikke når at fange det i fjernsynet, eller hvis du bare gerne vil se tidligere programmer. En klar anbefaling herfra.

Masterchef

Masterchef har også snart kørt i mange sæsoner, og deltagerne får hele tiden nye og mere udfordrende opgaver, som sætter deres kunstskaber på hård prøve i køkkenet.

Her dyster en lang række amatørkokke i at blive Danmarks bedste, og vinderen kan til sidst løbe af med det flotte Masterchef trofæ.

Serien kører på TV3, og du kan fange alle afsnittene fra nuværende og tidligere sæsoner på Viasats egen streamingtjeneste Viaplay, hvis du har lyst til det. Ellers er der også rigeligt med mulighed for at fange en genudsendelse i fjernsynet.

Bagedysten

Hvis du er glad for at lave mad eller at bage, er der gode chancer for, at du allerede har været forbi Bagedysten på DR. Men hvis ikke, er det bare med at komme i gang.

Konceptet ligner langt hen af vejen Masterchef, men med den ændring at der i Bagedysten kun kæmpes inden for bagværk.

Der er spænding, tårer og mel ud over det hele, når amatørerne går i teltet og skal kæmpe om, hvem der er Danmarks bedste amatørbager.

Ramsay’s Kitchen Nightmare USA

Ramsay’s Kitchen Nightmare USA er også ved at kunne kategoriseres som en gammel klassiker. Programmet har snart kørt i mange sæsoner, men det betyder ikke, at mesterkokken er ved at gå ned i kadence.

Gordon Ramsay har gjort sig selv verdensberømt ved først og fremmest at være en fantastisk kok, men derudover også ved altid at sige hvad han mener.

Og det gør han i dette tv-program. Følg med når Gordon Ramsay tager rundt og forsøger at hjælpe restauranter, der kæmper med næb og klør for at overleve.

Sukkertoppen

Sukkertoppen er TV 2’s satsning på at lave et program, der skal ko

nkurrere med Bagedysten på DR. Her er Mette Blomsterberg en af dommerne, og med hende i spidsen skal der kæmpes om at lave de flotteste kreationer af sukker.

Dog er det ikke her amatører, der skal dyste mod hinanden, men derimod professionelle fagfolk, der har mange år på bagen inden for desserter.

5 madprogrammer du skal se
5 madprogrammer du skal se
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her