Osuma

Osuma er et online supermarked, der tilbyder rigtig mange forskellige ting til fordel for rigtig mange danskere.

Osuma

Blandt andet tilbyder Osuma et kæmpe udvalg af dagligvarer samt måltidskasser leveret direkte til døren.

Bemærk at Osuma pr. oktober 2021 er blevet en del af Coop. Når du køber dine madvarer hos Coop mad, så kan du bruge rabatkoden: OSUMA for at få gratis levering.

Når du handler hos Osuma, vil du måske føle, at du handler hos dit lokale supermarked. Osuma samarbejder nemlig med SuperBrugsen og Kvickly. Det er i disse butikker, at dine varer bliver håndplukket, så du er sikker på at få friske varer direkte fra butikken til din dør.

Der er mange forskellige fordele ved at handle hos Osuma, og dem kan du læse meget mere om herunder. Du kan også læse meget mere om de forskellige måltidskasser, som kan blive leveret direkte til din dør.

Besøg Osuma her

Danske måltidskasser

Der findes rigtig mange forskellige måltidskasser på det danske marked. Flere og flere supermarkeder er nemlig begyndt at forhandle deres varer online, ligesom de er begyndt at tilbyde måltidskasser for at gøre hverdagen lettere for danskerne. Der findes altså rigtig mange forskellige slags måltidskasser i Danmark, som har forskellige fordele. Måltidskasserne fra Osuma har også nogle helt særlige fordele. Osuma kalder selv deres måltidskasser for Danmarks letteste måltidskasser.

Læs her mere om, hvorfor danskerne i stigende grad benytter sig af måltidskasser.

Familiekassen fra Osuma

Der findes to forskellige måltidskasser hos Osuma. Den ene af dem er Familiekassen. Familiekassen er, som navnet antyder, egnet til hele familien. Den er fyldt med retter, der som regel falder i god jord hos både børn og voksne. Osuma skriver selv, at det er en kasse med børnevenlige og klassiske retter, der er lette og hurtige at lave. Nogle af retterne kommer desuden med et anderledes og sundt tvist, som ikke gør noget dårligt for smagen, men som gør noget godt for sundheden i familien.

Familiekassen består af retter, der altid kan laves på under 40 minutter. Typisk kan retterne laves på kun 25-30 minutter. Det betyder, at du kan spare tid i køkkenet, som du kan bruge med familien i stedet. Du går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom du ikke bruger så lang tid på madlavningen, når du får Familiekassen fra Osuma.

Den eksotiske fra Osuma

Der findes Familiekassen, og så findes der Den eksotiske, som de kalder den. Den eksotiske kasse er, som navnet antyder, mere eksotisk. I denne kasse finder du nogle anderledes retter, som du måske ikke selv ville komme i tanke om i supermarkedet efter en travl dag. Med denne kasse kan du forvente at få mad med masser af smag – og også mad, der oprindeligt stammer fra fremmede himmelstrøg. Maden i denne kasse kan, ligesom maden i Familiekassen, tilberedes på under 40 minutter – men oftest på under 30 minutter. Selvom du får noget spændende og lækkert mad, behøver du altså ikke at bruge flere timer i køkkenet, når du vælger denne kasse.

Du kan se mere om de to måltidskasser fra Osuma her.

Hvorfor er Osumas måltidskasser lette?

Osuma kalder selv sine måltidskasser for Danmarks letteste måltidskasser, og de leveres da også i samarbejde med RETNEMT måltidskasser. Men hvorfor er måltidskasserne så lette?

 • Først og fremmest kan alle retter i måltidskasserne tilberedes på under 40 minutter. Typisk kan retterne faktisk tilberedes på under 30 minutter.
 • Alle ingredienser er afvejet og afmålt. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at måle og veje, når du står i køkkenet. Du kan tilføje hver ingrediens direkte fra kassen.
 • Opskrifterne er nemme at følge, og der følger altid opskrifter med i kassen. Du skal altså ikke selv finde opskrifterne online, inden du kan gå i gang med madlavningen.
 • Du får leveret dine måltidskasser lige til døren.
 • Du behøver ikke at være hjemme, når dine måltidskasser bliver leveret.
 • Måltidskasserne er pakket på køl. Således kan de altså holde sig til klokken 21.00 på leveringsdagen.
 • Du kan bestille dine dagligvarer, samtidig med at du bestiller dine måltidskasser. Du skal ikke betale ekstra for dette.

Er måltidskasserne økologiske?

Varerne i måltidskasserne er til dels økologiske og danske. I hvert måltid er der mindst én vare, der er økologisk. Dog kan et måltid bestå af helt op til 90 % økologi. Hvis du kan leve med, at alle dine varer ikke er økologiske, kan du altså sagtens benytte dig af Osumas måltidskasser. Desuden bestræber Osuma sig altid på, at kødet så vidt muligt skal være økologisk.

Uanset om det er økologisk eller ej, kommer kød og fisk altid fra gode producenter. Kylling og svinekød, der også kan være en del af kasserne, er altid fra danske producenter.

Alt i alt kan du altså være sikker på, at du får nogle rigtig gode råvarer, når du bestiller måltidskasserne.

Besøg Osuma her

Priser på måltidskasserne

Måltidskasserne fra Osuma er billige. Osuma bestræber sig nemlig på at holde kuvertprisen på et lavt niveau. Det betyder altså, at alle kan få sund mad til billige priser – og maden er tilmed nem og hurtig at tilberede. Noget af det, der er fordelagtigt ved Osuma, er desuden, at du kan købe dine dagligvarer samtidig med dine måltidskasser.

På den måde kan du købe dine dagligvarer online og spare gebyret, hvis du også køber måltidskasserne. Dine dagligvarer bliver leveret til døren, ligesom måltidskasserne gør det – de to ting bliver blot leveret på to forskellige tidspunkter.

Besøg Osuma her

Hvordan foregår leveringen af måltidskasserne?

Levering af din måltidskasse sker i tidsrummet 06.00-17.00. Nogle steder i Jylland sker leveringen mellem klokken 00.00 og 17.00. Du tænker måske, at det er et meget upraktisk tidspunkt at få din måltidskasse leveret på, men det er det heldigvis ikke. Du behøver nemlig hverken at være hjemme eller åbne døren for buddet, når måltidskassen bliver leveret.

Du kan være på arbejde eller sove trygt i din seng, uden at det gør nogen forskel. Måltidskasserne leveres på køl, og derfor kan de altså holde sig friske helt frem til klokken 21.00 på leveringsdagen.

Når du bestiller hos Osuma, kan du vælge, om leveringen skal være til døren eller bordet. Hvis leveringen sker til døren, bliver varerne stillet på køl foran din dør. Hvis leveringen sker til bord, skal du være hjemme, så du kan lukke buddet ind. Han eller hun tager varerne med ind i dit køkken – og stiller også gerne varerne i køleskabet for dig.

Du behøver ikke at være hjemme i hele det tidsrum, hvor dine varer bliver leveret. Du kan tilmelde dig SMS-servicen hos Osuma. Så får du nemlig en SMS med, hvornår på dagen du skal være hjemme. På den måde behøver du kun at være hjemme 30-60 minutter frem for i flere timer.

Besøg Osuma her

Hvordan bestilles måltidskasserne?

Det er meget nemt og simpelt at bestille måltidskasserne fra Osuma. Du bestiller blot dine måltidskasser online. Du skal starte med at vælge mellem de to forskellige måltidskasser: Familiekassen og Den eksotiske. Til begge kasser følger der udførlige opskrifter og billeder af retterne, så de er til at kaste sig over i køkkenet.

Når du klikker på de to forskellige måltidskasser på siden, kan du se, hvilke retter den pågældende uges måltidskasse består af – altså den uge, du bestiller til. På den måde er du sikker på, at måltidskassen indeholder noget, du kan lide, og som vil falde i god jord hos familien.

Når du har besluttet dig for, hvilken måltidskasse du ønsker, kan du gå videre i processen. Her skal du vælge, om du vil bestille måltidskassen til to eller fire personer, og om du ønsker måltidskassen til tre eller fire dage. Efterfølgende skal du vælge, hvornår leveringen skal finde sted.

Når du har valgt kasse og levering, skal du faktisk blot færdiggøre bestillingen ved at lægge måltidskassen i din kurv. Inden du betaler, kan du selv vælge, om du også vil købe dagligvarer med i samme bestilling. Hvis du alligevel handler dine dagligvarer online, kan du spare et gebyr ved at bestille dem på samme tid, som du bestiller din måltidskasse.

Besøg Osuma her

Kan man få måltidskasser på abonnement?

Noget af det, der også er fordelagtigt ved måltidskasserne fra Osuma, er, at du kan vælge, om du vil abonnere på måltidskasserne eller ej. Du kan vælge ikke at abonnere på dem. Hvis du ikke abonnerer på måltidskasserne, kan du selv vælge måltidskasse, antal personer og antal dage i de uger, hvor du ønsker at bestille måltidskasserne.

Hvis du abonnerer på måltidskasserne, slipper du for det. I stedet bliver måltidskasserne automatisk genbestilt hver uge, så længe du ønsker det. Det er fordelagtigt, hvis du er en af dem, der ikke gider bruge meget tid på at handle og lave mad – abonnementet sparer dig nemlig blot for endnu mere tid på den konto.

Besøg Osuma her

Bestil dine dagligvarer hos Osuma

Når du bestiller dine måltidskasser hos Osuma, kan du samtidig bestille dine dagligvarer på siden. Det er blevet meget populært at købe dagligvarer online. Det skyldes blandt andet, at det er lettere og mere bekvemt. Derudover skyldes det også, at mange slipper for dyre impulskøb, når man handler i ulvetimen.

Hos Osuma kan du købe dagligvarer i mange forskellige kategorier – du kan altså få alt det, du også kan få i et fysisk supermarked. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med dine indkøb, bare fordi du foretager dem online. Faktisk kan du hos Osuma finde et meget bredt sortiment med mange forskellige dagligvarer inden for alle kategorier. Hvis du køber dagligvarer og måltidskasser på samme tid, sparer du et gebyr.

Læs mere om danskernes indkøbsvaner her.

 

Sund og lækker mad på kort tid. Bestil dine dagligvarer sammen med måltidskassen.
Sund og lækker mad på kort tid. Bestil dine dagligvarer sammen med måltidskassen. Brug rabatkoden: MÅLTIDSKASSE19 for at få 100 kroner i rabat.

 

Er varerne friske?

Når du køber varer fra Osuma, kan du være helt sikker på, at varerne er friske. Varerne bliver nemlig håndplukket af en dygtig medarbejder i en af de butikker, som Osuma samarbejder med. Medarbejderne vurderer altså alle de varer, der kommer i din indkøbskurv, inden de havner hos dig.

Varerne håndplukkes desuden hos butikkerne, som hele tiden får nye varer. Din friskhedsoplevelse er altså helt på lige fod med, hvis du selv udvalgte dine varer i et fysisk supermarked.

Osuma har desuden en meget fordelagtig friskhedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, får du pengene tilbage for dem. Det er en stor fordel, fordi det netop er varernes friskhed, der holder de fleste fra at gøre deres dagligdagsindkøb online.

Du kan læse mere om, hvordan varerne bliver håndplukket til dig hos Osuma lige her.

Hvad med emballagen?

Hvilken emballage dine varer leveres i, afhænger af, hvordan du får leveret dine varer. Hvis du får dine varer leveret til køkkenbordet, vil Osuma levere varerne i genanvendelige plastikkasser.

Plastikkasserne vil buddet tage med igen, så de kan blive genanvendt. Det betyder altså, at brugen af overflødig emballagen reduceres, hvis du vælger denne leveringsmetode. Her skal du dog være opmærksom på, at du skal være hjemme på det tidspunkt, hvor dine varer leveres.

Hvis dine varer bliver leveret til din dør, leveres de i termokasser eller i termo- og plastikposer. Termokasserne tager Osuma gerne med tilbage, næste gang de leverer varer.

Således kan disse genbruges, hvis de stadig lever op til kvalitetskravene. Selvom dine varer leveres i emballage, gør Osuma altså alt for at mindske brugen af overflødig emballage og plastik.

Besøg Osuma her

Fordelene ved måltidskasserne fra Osuma

Der er mange forskellige fordele ved at købe måltidskasserne fra Osuma. For at gøre det mere overskueligt for dig har vi samlet fordelene her:

 • Du slipper for at bruge meget tid på at handle ind og lave mad. Retterne i måltidskasserne kan tilberedes på under 40 minutter – og ofte tager det kortere tid.
 • Opskrifterne på retterne følger med i måltidskasserne. Du skal altså bare følge den lette og udførlige opskrift.
 • Alle ingredienser er lige til at bruge i madlavningen.
 • Måltidskasserne består af op til 90 % økologi. Kylling og svinekød er altid fra danske producenter.
 • Du kan frit vælge mellem to forskellige måltidskasser.
 • Måltidskasserne bliver leveret til din dør. Du behøver ikke at være hjemme, når de bliver leveret. Måltidskasserne kan holde sig i indpakningen til klokken 21.00 på leveringsdagen.
 • Du kan købe dine dagligvarer, samtidig med at du køber dine måltidskasser. På den måde sparer du et gebyr.
 • Osuma gør alt for at holde kuvertpriserne på måltidskasserne nede. Det betyder, at du altid kan få god og sund med for billige penge.
 • Du slipper for det evige dilemma om, hvad der skal være på menuen om aftenen. Osuma sammensætter en kasse med lækre, velsmagende og gode retter til tre eller fire dage ad gangen.
 • Du kan bestille kassen med mad, så der er nok til enten to eller fire personer.
 • Du bestemmer selv, om du vil abonnere på kassen, eller om du blot ønsker at prøve konceptet en enkelt gang. Du kan også vælge kun at bestille måltidskasserne i de uger, du har meget travlt.
 • Du kan bruge rabatkoden MÅLTIDSKASSE19 og få 100 kroner i rabat på din måltidskasse.

Besøg Osuma her

Bemærk at Osuma pr. oktober 2021 er blevet en del af Coop. Når du køber dine madvarer hos Coop mad, så kan du bruge rabatkoden: OSUMA for at få gratis levering.

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her