RetNemt

RetNemt Måltidkasser har eksisteret siden år 2006, og de var dermed nogle af de første til at tilbyde danskerne måltidskasser leveret lige til døren.

RetNemt

Bag dette firma står to ildsjæle, som havde et håb om at hjælpe den danske befolkning med at gøre aftensmaden lidt nemmere, uden at man behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller velsmag. Det er grundtankerne bag RetNemt, og dem har de holdt fast i lige siden.

RetNemt

RetNemt har naturligvis udviklet sig sidenhen, og de er blevet større og større. Det betyder, at de i dag kan tilbyde mange flere forskellige måltidskasser, end de kunne i starten, og dermed er der et stort udvalg, når du vælger at få måltidskasser fra netop RetNemt. Men hvordan fungerer det egentlig, og hvad er fordelene ved måltidskasser og specifikt RetNemt? Hvad er mulighederne hos dem, og hvordan foregår leveringen? Alt dette og mere til får du svar på lige her, hvor vi kigger nærmere på RetNemt og deres mange forskellige måltidskasser.

Læs mere hos RetNemt her

Hvad tilbyder RetNemt?

RetNemt tilbyder et væld af forskellige måltidskasser, og hovedtanken er altid, at det skal være nemt og ligetil for dig at få velsmagende mad på bordet. Idéen til forretningen udsprang blandt andet af et håb om at gøre det nemmere at undgå spaghetti med kødsovs og take away-mad, når det er knapt med tiden. Derfor er der altid fokus på, at retterne i disse måltidskasser skal kunne tilberedes på kort tid, så du kan bruge din tid andre steder end i køkkenet.

Retterne hos RetNemt skifter fra uge til uge, så du kan være sikker på, at du får stor variation i madplanen. Har du svært ved at finde på nye retter eller finde inspiration til nemme og velsmagende retter, kan det derfor også være en overvejelse værd at bestille måltidskasser fra RetNemt.

Læs mere hos RetNemt her

Sådan foregår bestillingen hos RetNemt

Vil du have mad leveret lige til døren fra RetNemt, starter du naturligvis med at gå ind på deres hjemmeside, hvor du kan foretage din bestilling.

Er du ny kunde, skal du vælge, hvor mange personer du vil have mad til samt hvor mange dage, hver levering skal indeholde mad til. Du kan hos RetNemt vælge at få leveret mad til 2, 3, 4 eller 6 personer til 1 til 5 dage.

Når du har valgt dette, skal du afkrydse, hvilke kategorier du vil have mad fra. De specifikke kategorier kommer vi nærmere ind på senere, men der er 11 forskellige i alt, og disse kan du altså frit vælge fra. Ændrer du mening senere hen, kan du altid ændre dit valg ved at logge ind på din bruger og ændre i din bestilling. Du kan også fra uge til uge vælge at ændre i de specifikke retter, men dét kommer vi ind på senere.

Derudover skal du vælge, hvor ofte du vil have maden leveret, og du kan hos RetNemt få kasserne enten hver eller hver anden uge. Ud fra dit postnummer vil du kunne se, hvilke dage du kan vælge at få leveret maden på. I nogle byer er det kun muligt at få leveret på én bestemt dag om ugen, hvor der i andre byer vil være mulighed for at vælge imellem flere forskellige dage alt efter, hvad der passer jer bedst.

Når du har foretaget alle disse forskellige valg, skal du indtaste leveringsadresse og skrive eventuelle kommentarer til levering, hvis chaufføren eksempelvis har brug for en nøgle eller en kode for at komme ind til din hoveddør.

Efterfølgende betaler du, og så skal du faktisk blot vente på, at du får dine lækre måltidskasser leveret lige til din hjemmeadresse.

Læs mere hos RetNemt her

Hvorfor skal man vælge RetNemt?

Som vi allerede har været inde på, er tanken bag RetNemt netop, at det skal være ret nemt at få lavet lækker mad i hverdagen. Derfor kan du her være sikker på, at retterne er nemme og hurtige at tilberede, så du ikke behøver at bruge oceaner af tid på madlavningen. Faktisk tager retterne fra RetNemt som udgangspunkt blot cirka 30 minutter at tilberede, og du får naturligvis udførlige instrukser med, når du modtager din måltidskasse. Har du særligt travlt en dag, kan du endda få retter, der er klar på blot 20 minutter. Det er altså helt ideelt til dig, der har en presset hverdag, men alligevel gerne vil have velsmagende mad på bordet.

Når du opretter dig som kunde, kan du tilmed vælge 23 uønskede ingredienser, og så vil disse ikke komme til at indgå i dine måltidskasser. Det er for eksempel helt perfekt, hvis man er allergiker, eller der er nogle ingredienser, man virkelig ikke bryder sig om. På den måde er du sikker på, at du får retter, du vil sætte pris på hver eneste gang, du modtager en ny måltidskasse. Hos RetNemt er der desuden stor fleksibilitet, og du kan for eksempel nemt ændre i din bestilling, hvis du ændrer mening omkring dine valgte kategorier eller antallet af dage, du vil have mad til ad gangen.

Læs mere hos RetNemt her

Stor fleksibilitet

Ud over at du kan ændre kategorier og antallet af dage, du skal have mad til helt generelt, kan du også fra uge til uge gå ind at ændre på din konkrete bestilling. Ved du for eksempel, at der kommer gæster i den kommende uge, kan du altså nemt sørge for, at I får leveret mad til flere, og er ungerne hjemmefra en uge, kan I få mad til færre personer.

Er I særligt pressede på tid i en uge, kan du vælge, at I vil have mad til 5 dage, og i en uge med luft i programmet, kan du så igen ændre det til blot en dag eller to. Du laver altså en standardbestilling, som RetNemt tager udgangspunkt i, men sker der ændringer i programmet – hvilket jo har det med at ske – er det nemt fra uge til uge at tilpasse bestilling helt nøjagtigt.

Når du har et abonnement, vil du hver eller hver anden uge modtage en e-mail med de retter, RetNemt har udvalgt til dig for den kommende uge. Disse retter er valgt ud fra de kategorier, du har ønsket ved din bestilling, og de burde derfor gerne at falde i god jord. Du vil imidlertid også i denne e-mail kunne se, hvilke retter der ellers er at vælge imellem i den pågældende uge, og er der noget af dette, du hellere vil have, kan du blot vælge disse retter i stedet for. På den måde får I altid det, I allerhelst vil have.

Skal du på ferie eller har af andre årsager ikke brug for at få måltidskassen leveret i en eller flere uger, skal du blot sørge for at pause abonnementet i de pågældende uger, så du ikke får leveret mad, du ikke har brug for.

Der er altså rig mulighed for at tilpasse måltidskasserne dine ønsker og behov. De fleste af os lever en travl hverdag, hvor der kan ske masser af ændringer i programmet, og derfor skal din måltidskasse naturligvis også være fleksibel.

Læs mere hos RetNemt her

Hvordan foregår leveringen med RetNemt?

Når du bestiller hos RetNemt, vælger du, hvornår du vil have maden leveret. På leveringsdagen vil en chauffør komme forbi din bopæl med din måltidskasse og stille denne foran din hoveddør. Maden vil være pakket i termokasser, så det kan holde sig indtil du kommer hjem – faktisk kan det forblive i kassen indtil klokken 21 på leveringsdagen, uden at der sker noget ved dét.

Som regel vil du have din måltidskasse inden klokken 16 på leveringsdagen, og klokken 17 vil den allersenest være der. Med kun en halv times tilberedningstid kan du altså stadig snildt nå at have maden klar til aftensmadstid.

Bor du i en opgang, hvor man skal igennem en yderdør for at komme ind til din dør, kan du enten vælge at chaufføren må stille kassen uden for yderdøren, eller du kan sende koden til dørlåsen til RetNemt. Skal der bruges nøgle, kan du sende dem en sådan, så de kan komme ind til din hoveddør og aflevere kassen der. Du bliver altså ikke tvunget til at pause din hverdag, fordi de skal komme forbi med din måltidskasse, for du behøver slet ikke at være hjemme.

Læs mere hos RetNemt her

Hvor længe kan maden holde sig?

Som nævnt ovenfor, kan produkterne holde sig friske i selve leveringsindpakningen indtil klokken 21 på leveringsdagen. Derefter kan maden holde sig i 4 dage mere. Du har altså – med leveringsdagen – 5 dage til at bruge de råvarer, du modtager i din måltidskasse.

Dette er naturligvis forudsat, at du opbevarer produkterne korrekt, og der kan desuden være andre holdbarhedsdatoer på frisk kød og fisk. Dette vil du naturligvis kunne se på produkterne, og så gælder det altså blot om at lave de retter hvis ingredienser har kortere holdbarhedsdatoer først eller fryse kød eller fisk ned, hvis ikke du kan nå at lave disse retter lige efter leveringen. Det vil dog altid fremgå tydeligt af pakkerne, om du bør fryse det ned eller ej og hvor længe, det kan holde sig.

Læs mere hos RetNemt her

Tilfredshedsgaranti

Der er altid 100% tilfredshedsgaranti hos RetNemt. De mener det ganske enkelt, når de siger, at du skal være tilfreds med både råvarerne og leveringen hos dem, og derfor skal du også blot kontakte dem, hvis der er noget, der ikke lever op til dine forventninger.

Modtager du således eksempelvis en råvare, der enten er for gammel eller endnu ikke er moden, kontakter du RetNemt inden for 3 dage, og så vil de som udgangspunkt blot tilbagebetale dig varens værdi, uden at du behøver at sende varen retur.

Desuden kvalitetstjekkes alle råvarer, inden de sendes afsted. Måltidskasserne håndpakkes nemlig, og i denne proces sikrer man sig også, at alle varerne lever op til de høje forventninger. Er der således eksempelvis en råvare, som på pakkeriet ikke vurderes som værende i høj nok kvalitet, vil denne vare blive skiftet ud med en tilsvarende, som lever op til kvalitetskravene. Der kan derfor af og til forekomme små ændringer i de opskrifter, du på forhånd har set i en e-mail eller på hjemmesiden, men det er udelukkende for at sikre, at du får råvarer, som lever op til dine og RetNemts egne høje forventninger til kvaliteten.

Læs mere hos RetNemt her

Det er ret nemt at prøve RetNemt

Når man taler om måltidskasser, snakker man tit om det som et abonnement, og det ér da også denne løsning, langt de fleste vælger. Hos RetNemt har du imidlertid også mulighed for at lave en engangsbestilling, hvis du bare lige vil prøve det af.

Så tilmelder du dig altså ikke et abonnement, hvorved du vil få måltidskasserne leveret fast, men vælger derimod blot nogle enkelte retter, du vil have leveret en bestemt dag. Det kan være, hvis du vil afprøve RetNemt, eller hvis du normaltvist har god tid til at gå i køkkenet, men i en periode bliver særligt presset, og det dermed skal gå hurtigere.

Læs mere hos RetNemt her

De forskellige muligheder med RetNemt

Med RetNemt kan du vælge imellem 11 forskellige madkategorier, og disse vil vi kigge nærmere på nedenfor. Som vi også har været inde på, kan du ændre dem efterhånden, og du kan også vælge andre retter end dem, der er valgt til dig fra uge til uge. Ved at vælge nogle af kategorierne er du imidlertid sikker på, at de retter, der bliver valgt til jer som udgangspunkt, er noget, der falder i jeres smag.

Hver uge er der en ny ret i de 11 forskellige kategorier, og det betyder altså, at der er stor variation i madplanen, når du vælger RetNemt.

RetØkonomisk

Som navnet også indikerer, er dette en endnu mere økonomisk løsning end de andre måltider. Det er altså det oplagte valg for dig, der har et stramt budget, eller som blot ønsker at spare nogle penge på madposten uden at skulle spise pasta med ketchup i mangel på bedre.

At retterne i RetØkonomisk-kategorien er billige betyder nemlig heldigvis ikke, at der bliver gået på kompromis med den gode smag. Retterne er ganske enkelt billigere at lave, fordi de indeholder færre forskellige ingredienser. Disse er dog stadig veludvalgte, og derfor er smagen og kvaliteten stadig i top. Faktisk er 1 til 5 af ingredienserne desuden økologiske, så råvarerne er absolut lige så gode, som i alle de andre kategorier.

Vil du have sund, varieret og spændende mad, som stadig er til at betale sig fra, er RetØkonomisk det oplagte valg – den samme variation kan være svær at få, hvis du går i et supermarked for at handle ind, og så er det netop, du ender med at få den samme pastaret dag efter dag. Vil du undgå dette, skal du vælge at få RetNemt til at levere spændende retter fra kategorien ”RetØkonomisk”.

Læs mere om RetØkonomisk her

Middelhavsret

Ønsker du at få en lille smule feriestemning leveret lige til døren hver eller hver anden uge? Så skal du have retter fra kategorien ”Middelhavsret”. Retterne i denne kategori stammer fra lande som Italien, Marokko, Grækenland og Spanien, og du kan altså godt forvente at få en lille smule sommerglæde ind i køkkenet med disse retter.

Der er skruet op for velsmagen i disse retter, og i denne kategori kan du støde på alt lige fra delikate, italienske pastaretter til krydrede retter fra det marokkanske køkken. Fælles for alle retterne er, at de sender tankerne mod varmere himmelstrøg, og at de desuden kan stå klar på en halv time. På blot 30 minutter kan du altså trylle dig selv til Tyrkiet og indtage en spændende, ny ret ved middagsbordet.

Vil du have børnene med i køkkenet, er retterne så dejligt ligetil, at det slet ikke er noget problem. De kan altså også få lov til at prøve kræfter med både det franske, spanske eller græske køkken, og på den måde får I lidt feriestemning ind i det lille hjem, selvom vi skriver eksempelvis oktober eller november på kalenderen.

Læs mere om Middelhavsret her

RetEksotisk

Vil du gerne have spændende retter fra hele verden? Så skal du vælge kategorien ”RetEksotisk”. Her kan du møde retter fra lande som Japan, Kina, Mexico og Indien. Også thaimad kan være på madplanen her, og der er dermed rig mulighed for at få smagt på nogle andre madkulturer.

Det kan være svært at få lave eksotisk mad derhjemme, fordi man simpelthen ikke ved, hvor man skal starte. Har man ikke tilfældigvis lært at lave eksempelvis indisk mad fra bunden af, kan det være et noget uoverskueligt projekt at gå i gang med, og sandsynligvis kender man ikke halvdelen af de ingredienser, der står i de mange opskrifter på nettet. Desuden kan ingredienser til eksotisk mad være svære at finde i et supermarked, og derfor bliver det typisk et lidt større projekt, hvis der skal laves autentisk, eksotisk mad.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis du vælger at få retter fra denne kategori leveret til døren. Så vil du nemt kunne få spændende, eksotiske retter på bordet, og det vil end ikke tage dig mere end den føromtalte halve time.

Eksotisk mad har det med at være noget mere krydret, end vi er vant til i det danske køkken, men selvom du måske ikke er bedste venner med chili eller stærk karry, kan du sagtens nyde de lækre, eksotiske retter. Du har nemlig altid mulighed for at tilpasse styrken på retterne, så den kan passe perfekt til din tolerance og nydelse.

Med i kassen får du naturligvis en opskrift med udførlige instrukser, så det er ligetil for dig at lave mexicansk, kinesisk eller japansk mad. Desuden er du selvfølgelig sikret alle ingredienserne til den pågældende ret, så du ikke behøver at rende febrilsk rundt i et eller andet supermarked og lede efter en eksotisk ingrediens, som du hverken ved, hvad er, eller hvor du skal finde.

Læs mere om RetEksotisk her

RetBørnevenlig

Retterne i denne kategori er udtænkt med henblik på at skulle være ekstranemme og tiltalende for især børn. Det er altså retter, som ethvert barn – og dets forældre – vil sætte pris på, og som derfor vil være et hit på madplanen.

Retterne er lavet således, at børn helt ned til 5-6 år kan hjælpe til med madlavningen, og faktisk bør børn på 11-12 år helt selv at kunne stå for tilberedningen af disse retter. Det er altså det perfekte valg til børnenes maddag.

For at gøre det nemt at få børnene med i køkkenet er opskrifterne til disse rette lidt ekstra nemme, og der er gjort meget ud af at tilpasse opskrifterne, så de er letforståelige og dermed for eksempel ikke indeholder fagudtryk, som børn normaltvist ikke forstår. Desuden er dette kendte og elskede livretter, som børnene vil glæde sig over at skulle tilberede, og der er altid sørget for, at de stadig er sunde. Tilmed er 1-5 ingredienser til disse retter økologiske, og i opskrifterne er der givet bud på, hvilke dele, børnene kan stå for, hvis de hjælper til i køkkenet.

Som i alle andre kategorier kan maden fra denne kategori også være klar på cirka en halv times tid – naturligvis afhængigt af, hvor meget børnene selv står for, og hvor højt deres tempo i så fald er.

Læs mere om RetBørnevenlig her

Xtra Nem

Retterne fra RetNemt er altid ret nemme og hurtige at tilberede. På de dage, hvor der er ekstrameget pres på, kan du imidlertid vælge kategorien ”Xtra Nem”, hvor der er endnu mere fokus på at gøre det nemt at få god mad på bordet.

Retterne i denne kategori tager blot 15-20 minutter at tilberede, og de er altså perfekte til de dage, hvor der er fritidsaktiviteter eller sene møder på programmet.

At retterne hurtigt står klar, er heldigvis langt fra ensbetydende med at der er gået på kompromis med kvaliteten eller den gode smagsoplevelse. Der er til gengæld gjort lidt mere ud af forberedelserne, så du ikke behøver at gøre mere end højst nødvendigt.

Det vil sige, at salaten typisk er blandet på forhånd, og saucen ligeledes er forberedt. Derudover er kødet typisk forstegt, så du blot skal varme det eller give det det sidste. For at sikre at smagen stadig er i top, benyttes her sous-vide-metoden, som er en yderst skånsom måde at fortilberede råvarer på. Med denne metode får man masser af smag og høj fødevaresikkerhed, og desuden får du saftigt og mørt kød med denne tilberedningsmetode.

Det er altså smagfulde retter, hvor der bestemt ikke er blevet gået på kompromis med den gode kvalitet, men hvor der blot er gjort lidt mere af benarbejdet for dig på forhånd.

Læs mere om Xtra Nem her

Familieret

Familieretterne er til jer, der godt kan lide klassisk, dansk mad, og de er perfekte, når ikke smagsløgene skal udfordres alt for meget.

Ligesom med de børnevenlige retter er der her lagt op til, at børnene selv kan trække i forklædet eller i hvert fald kan hjælpe til i køkkenet, så I sammen kan diske op med de lækre, velkendte retter, som både børn og voksne kan lide.

Tilberedningstiden her er cirka en halv time, og der er 1-5 økologiske ingredienser i hver eneste familieret.

Læs mere om Familieret her

By Cofoco

Cofoco – Copenhagen Food Collective – har som mål at gøre det nemt og ligetil at få både lækker og billig mad. De startede med en mission om at gøre det nemmere for københavnerne at komme ud at spise, og igennem RetNemt kan du altså også få smagt deres lækre retter.

Når du vælger By Cofoco, er alting klargjort for dig, og det vil sige, at det faktisk kun tager cirka 20 minutter, fra du går i gang, til du kan sætte dig til bords. Retterne i denne kategori skal nemlig blot varmes op, og måske skal der anrettes en salat, men derudover skal du faktisk ikke gøre andet end at dække bordet. Selve arbejdstiden er ikke på mere end 5-10 minutter, så det er i sandhed en nem og hurtig løsning.

Målet for Cofoco er at videregive den gode restaurantoplevelse, så du kan nyde velsmagende mad hjemme i din egen bolig, og derfor er råvarerne altid nøje udvalgte, og du kan møde retter fra mange forskellige køkkener.

Læs mere om By Cofoco her

RetSund

Har du et ønske om at leve lidt sundere, skal du vælge denne kategori. Her er der nemlig gjort ekstrameget ud af at retterne skal være sunde og fulde af gode næringsstoffer. Der er derfor skruet op for mængden af grønt og endnu mere ned for mængden af fedt, end der i forvejen er i retterne fra RetNemt.

70-100% af ingredienserne i disse retter er økologiske, og der bliver lagt megen vægt på at udvælge ingredienser, der passer til årstiden. På den måde får du de mest friske og velsmagende råvarer.

Retterne indeholder i gennemsnit 10 gram kostfibre pr. måltid, og du får masser af sunde proteiner i disse retter. Fedtenergiprocenten i disse retter er på højst 30%, og det er naturligvis overvejende fra sunde kilder. Der er altså her virkelig gjort noget ud af at gennemtænke velsmagende og nemme retter til dig, der gerne vil leve sundt, men som måske har svært ved selv at finde frem til de sunde retter.

Selvom mange gerne vil leve sundt, er det alligevel de færreste, der har lyst til at spise grøn salat til aftensmad dag efter dag, og derfor kan det være en fordel at få retter fra denne kategori, hvorved det bliver nemt at få velsmagende mad, som samtidig gør, at du kan holde den sunde linje.

Læs mere om RetSund her

RetLuksuriøs

Alle retterne fra RetNemt er naturligvis velsmagende og gennemarbejdede, men skal det engang imellem være noget lidt ud over det sædvanlige, kan du prøve RetLuksuriøs, som byder på retter, der er kræset lidt ekstra for.

Disse retter indeholder i gennemsnit 12 forskellige veludvalgte ingredienser, som alle sammen er med til at bidrage til den gode smag. Råvarerne er lidt mere eksklusive end i de andre retter, og det er altså retter til feinschmeckeren, du finder i denne kategori.

At retterne er lidt ekstra luksuriøse, betyder heldigvis ikke, at du pludselig skal bruge lang tid i køkkenet, for faktisk kan du stadig have retterne klar på blot 30 minutter. Retterne i denne kategori er altså perfekte til når familien skal forkæles lidt ekstra på en ellers kedelig onsdag, eller når der kommer gæster, men du ikke har vanvittigt meget tid i kalenderen.

Læs mere om RetLuksuriøs her

RetHurtig

Dette er kategorien, hvor der både er fokus på den gode smag, at det skal gå hurtigt og på dyrevelfærd. Således er 70-100% af råvarerne økologiske, og retterne tager blot cirka 20 minutter at tilberede.

I denne kategori er der som sagt ekstrameget fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd, og derfor vil selv kødet typisk være økologisk. Er det ikke muligt, vil det være friland eller på anden vis være ”velfærdskød”, hvor du er sikker på, at dyret har haft en naturlig opvækst. Du får heller aldrig kød fra dyr, der har fået antibiotika i denne kategori. Indeholder retten fisk eller skaldyr, vil dette være MSC-mærket, hvilket er tegn på bæredygtigt fiskeri.

Dette er altså retter med holdning, og du kan dermed nemt og hurtigt få velsmagende mad med god samvittighed.

Læs mere om RetHurtig her

Fiskeret

Det kan ikke længere komme som et chok for nogen, at fisk er virkelig sundt. Det anbefales derfor også, at man spiser fisk et par gange om ugen, men for mange kan dette være svært at leve op til. Har du det sådan, skal du overveje at få fiskeretter fra RetNemt leveret lige til døren.

Retterne i denne kategori indeholder altid fisk eller skaldyr. Der er gjort meget ud af at udvikle lækre opskrifter, som selv de mest kræsne fiskespisere vil kunne lide, og især hvis du har det lidt anstrengt med fisk, kan dette derfor være et godt sted at starte, hvis du alligevel vil forsøge at få fisk på madplanen.

Fisken er naturligvis altid friskfanget, og den indkøbes direkte hos Fiskehallen Tvilling, og det er dermed fisk, du ellers ofte kun ville kunne finde hos velassorterede fiskehandlere. I og med at der kan være forskelle i fangsten fra dag til dag og friskheden, er det absolut vigtigste med fisk, kan fiskearten nogle gange afvige fra det planlagte, hvis du får retter fra denne kategori, men det er altså udelukkende for at sikre dig friskhed og god kvalitet, og RetNemt tilstræber naturligvis at du får den planlagte fiskeart.

Ud over fisk får du i disse retter masser af økologisk tilbehør og grønt. Det betyder, at du her får virkelig sunde måltider på mange forskellige parametre, og faktisk er fedtenergiprocenten i disse retter i gennemsnit på blot 24%.

70-100% af råvarerne er her økologiske, og de er altid udvalgt efter årstiderne. Det resulterer i velsmagende og friske råvarer, og desuden er det med til at sikre, at der er variation i madplanen, så du får mulighed for at smage masser af forskellige, skønne retter med fisk og skaldyr.

Tilberedningstiden er på blot 30 minutter med disse retter, og dermed bliver det altså virkelig nemt at få sunde, velsmagende retter med fisk på bordet. Det kan være en udfordring for mange, da det danske køkken ikke er synderligt præget af fisk, men med fiskeretter fra RetNemt bliver det nemt at få frisk fisk på bordet i hverdagen.

Læs mere om Fiskeriet her

Måltidskasser fra RetNemt

Med måltidskasser fra RetNemt får du altid retter, som kan tilberedes på maksimalt en halv times tid. Der er altså gjort meget ud af at gøre det nemt og ligetil for dig at få velsmagende mad på bordet på selv de mest pressede dage, og skal det gå ekstrahurtigt, kan du vælge at få mad fra kategorier, hvor der er gjort særligt meget ud af at forkorte tilberedningstiden.

Du kan vælge imellem retter fra 11 forskellige spændende kategorier, som hver især har deres fordele og særpræg. Det vil sige, at du kan sammensætte en madplan, som passer perfekt til dine smagsløg, behov og krav. Der er således både mulighed for at vælge særligt sunde retter eller særligt luksuriøse retter. Nogle retter er særligt børnevenlige og lægger op til, at ungerne skal med i køkkenet eller ligefrem selv skal stå for madlavningen.

Du kan både få kendte, danske retter og retter fra lande lige fra Japan til Mexico, Spanien og Grækenland. Er du til krydret mad, er der mulighed for at få dét, og er dine smagsløg ikke glade for alt for mange krydderier, kan du også sagtens gå udenom dem.

Der er kort sagt noget for enhver smag med måltidskasserne fra RetNemt, og du kan være fuldkommen sikker på, at både smagen og kvaliteten er helt i top, når du modtager en måltidskasse fra RetNemt. Derfor er der også 100% tilfredshedsgaranti, så du ikke behøver at tage til takke med noget, der ikke lever op til dine krav og forventninger til dine råvarer.

Hos RetNemt er der desuden rig mulighed for at ændre i din madplan fra uge til uge. Har du et abonnement, har du valgt nogle kategorier, du som udgangspunkt gerne vil have mad fra, men får du lyst til noget andet, kan du snildt gå ind på hjemmesiden og ændre din bestilling. Det kan du naturligvis også drage nytte af, hvis I i en uge bliver flere til aftensmad eller tværtimod bliver færre end normalt.

Der er altså enorm fleksibilitet hos RetNemt, hvilket passer godt ind i langt de flestes travle hverdag, som er fyldt med familietamtam, fodboldstævner og forældremøder. Det skal være nemt, enkelt og ligetil at spise sundt og varieret, og dette er netop hovedmålet for RetNemt.

Læs mere hos RetNemt her

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her