Om os

Hos Soupanatural finder du måltidskasser og informationer om kost og motion.

Om os
Soupanatural er hovedsageligt en sammenligningstjeneste for måltidskasser. Man kan ikke sammenligne måltidskasser direkte, da de forskellige udbydere og de forskellige kasser alle indeholder noget forskelligt. Der er derfor ikke noget endegyldigt svar på hvilke måltidskasser der er de bedste og de billigste.

Men derfor kan man godt sammenligne udbyderne og måltidskasserne alligevel. Sammenligningen bygger dog mere på oplysning om hvad man får, og derefter må man selv tage stilling til det hvilket produkt der er det rette for en selv. Vi ønsker at guide til kvalitet, samt oplyse så godt som overhovedet muligt om produkterne, så du som læser har muligheden for at foretage et kvalificeret valg.

Det samme gør sig gældende for alle de andre informationer her på siden. Vi ønsker at oplyse om kost og motion. Vi vil altid skrive så korrekt som overhovedet muligt, men det er dig som læser der selv har ansvaret for dine handlinger. Med andre ord, så er alle informationer her på siden udelukkende vejledende og på eget ansvar. Oplever du ukorrekte informationer eller får du dårlige oplevelser med en udbyder, så vil vi sætte pris på en henvendelse via vores kontaktformular, så vi kan rette til korrekte oplysninger, som hurtigt som muligt.

Vi takker mange gange for, at du vil bruge tid her på siden. Det er pga. gode læsere som dig, at vi ønsker at lægge tid og energi i siden.

Skriv til os

Ønsker du at komme i kontakt med os, så kan du benytte kontaktformularen.

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her