Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges hører til i det østjyske – nærmere bestemt i Højbjerg – og startede i 2012 som en delikatesseforretning online.

Den Grønne Asparges

Forretningen blev løbende udviklet, og sortimentet blev udvidet, så det også blev muligt at handle frugt og grønt. I dag er fokusset hos Den Grønne Asparges at sammensætte måltidskasser, hvor kvalitet og passion går op i en højere enhed med det formål at hjælpe familier i den travle hverdag. Hertil er tanken bag Den Grønne Asparges, at måltiderne skal være mættende, smagfulde og hurtige at tilberede.

Læs mere hos den Den Grønne Asparges her

En idé bliver til virkelighed

Idéen bag Den Grønne Asparges er opstået på baggrund ag passion for madlavning og i forbindelse med stifterens, Pia Foged, egen rejse til og bestigelse af Kilimanjaro. Efterfølgende satte hjemkomsten fra rejser til Spanien og Italien skub i idéudviklingen. At jonglere med både hus, fuldtidsjob og et familieliv var en udfordring for Pia Foged.

Den Grønne Asparges

Det både at sætte tid af til at tænke kreativt, finde opskrifter og efterfølgende handle ind blev alt sammen brikker i et puslespil, der var svært at få samlet. Pia Foged viste, at andre familier stod i lignende situationer, og hun valgte derfor at starte sin egen forretning. Den Grønne Asparges emmer af passionen for madlavning, og for at måltiderne skal danne grundlaget for en god stemning om spisebordet. Derudover vægter Den Grønne Asparges personlighed og personlig service højt. Det betyder, at du altid kan være sikker på at få kyndige råd og vejledning, når du kontakter virksomheden.

Måltider med høj kvalitet

Alt, hvad Den Grønne Asparges beskæftiger sig med, skal signalere kvalitet. Det gælder, som nævnt, den personlige betjening, men ikke mindst også råvarerne, som du får leveret i dine måltidskasser. Råvarekvaliteten er nemlig alfa og omega, når det handler om at sammensætte smagfulde oplevelser. Den Grønne Asparges søger at tilbyde dig råvarer, som er bedre end dem, du selv vil kunne købe i supermarkederne.

Det stiller krav til Den Grønne Asparges, da de bruger mange ressourcer på at finde frem til de rette leverandører. Det betyder også, at leverandørerne og samarbejdspartnerne skal leve op til kravene, der stilles. For at sikre dig at du altid får den højeste kvalitet, foretages der løbende kontroller af leverandørerne.

Læs mere hos den Den Grønne Asparges her

Fokus på lokale og friske råvarer

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er med opskrifter, der giver dig og din familie en god smagsoplevelse. Selvom du modtager en kasse med alt det, du skal bruge, får du fornemmelsen af at lave mad fra bunden – bare hurtigere og med en hjælpende hånd. Dog skal det ikke bare være nemt at lave mad. Maden skal også smage af noget, og det skal være åbenlyst for dig, hvad det er, du serverer.

Måltidskasserne er spækket med friske råvarer, og det betyder, at du hverken finder færdiglavet mad eller frosne varer. Den Grønne Asparges støtter endvidere de lokale avlere, og du vil derfor altid finde lokale råvarer i din måltidskasse. Det kan blandt andet være friskbagt brød, frisk fisk og det lokale gartneris økologiske grøntsager og frugt. Økologi vil der altid være et udvalg af i måltidskasserne. Vil du gerne vide mere om Den Grønne Asparges’ leverandører, kan du læse mere om hver enkel på denne side.

En god gerning for samfundet

Den Grønne Asparges vil ikke kun være med til at gøre en forskel for travle familier, eller familier der blot ønsker at få inspiration til nye hverdagsretter. En stor andel af virksomhedens medarbejdere er fleksjobbere, hvilket betyder, at Den Grønne Asparges også tager hånd om de, der er svagere stillede på arbejdsmarkedet. Derudover tager Den Grønne Asparges praktikanter ind og har ansatte på løntilskud, således flere får mulighed for at komme i gang på arbejdsmarkedet.

Brug tiden på noget andet end indkøb

Du kender måske den situation, at du sidder søndag eftermiddag og tænker over, hvad du skal servere i den kommende uge. Det er ikke altid, det er de helt kreative retter, der bliver skrevet på madplanen, og måske bliver det fjerde uge i træk, at der skal servere spaghetti med kødsovs. Trænger du til fornyet motivation i køkkenet, eller har du brug for, at du i en periode ikke skal bruge din energi på at tænke for meget på madlavning og indkøb? Så har Den Grønne Asparges en løsning til dig og din familie.

I måltidskasserne får du alle de ingredienser, du har brug for til at skabe et dejligt måltid. Måltidskasserne blive leveret til din adresse med opskrifterne for ugen, og du skal derfor kun selv sørge for tilberedningen. Nemmere bliver det ikke at lave nærende mad og samtidig frigive tid til andre af hverdagens gøremål.

Læs mere hos den Den Grønne Asparges her

Sådan kommer du i gang

Hos Den Grønne Asparges finder du forskellige måltidskasser, som dækker forskellige behov. Når du har valgt den måltidskasse, du finder mest interessant, skal du vælge, om du ønsker tre eller fire måltider. Derudover skal du angive, hvor mange personer der skal være mad til. Du kan vælge mellem to til seks personer, og derfor passer måltidskasserne både til par, en aleneforælder og til en større børnefamilie. Er det hver uge eller hver anden uge, du ønsker at modtage din måltidskasse? Dette skal du vælge, inden du klikker på ’bestil’-knappen.

Du får nu et overblik over din bestilling, hvor du kan tjekke, om du har valgt korrekt. Indtast nu din adresse, så din måltidskasse bliver leveret lige til din hoveddør. Her kan du også bestemme, hvornår du vil modtage den første kasse. Betalingen foregår automatisk, når du har tilknyttet dit betalingskort til bestillingen.

Levering til familier i hele Danmark

Fra Højbjerg lige uden for Aarhus bliver alle måltidskasser leveret fra, og leveringen er ganske gratis. Den Grønne Asparges leverer måltidskasser til familier i hele Danmark, så længe du bor i en brofast del af landet. Afhængigt af, hvor i landet du bor, vil din måltidskasse blive leveret mandag eller tirsdag.

Læs mere hos den Den Grønne Asparges her

Medlem af Den Grønne Asparges

Når du har bestilt din første måltidskasse, er du blevet medlem. Du vil nu modtage din måltidskasse så ofte, som du har valgt. Den Grønne Asparges stræber efter, at det skal være så nemt som muligt at lave aftensmad i hverdagen. Det betyder, at du altid selv kan rette i dine bestillinger på hjemmesiden. Ønsker du at prøve kræfter med en anden kasse, ændrer antallet af personer sig, eller hvis du gerne have mad fire gange om ugen i stedet for tre? Den Grønne Asparges lægger op til en fleksibel løsning, hvor du helt selv kan sammensætte din måltidskasse efter dit behov.

På hjemmesiden kan du logge ind og sætte dit medlemskab på pause, og du kan afmelde det helt. Når du logger ind, kan du også få et overblik over dit abonnement. Der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab. Du kan på hjemmesiden se denne uges og næste uges menu, og du kan derfor nemt få et overblik over, om der er retter, som vækker din interesse. Du skal være opmærksom på, at når du bestiller din første måltidskasse og dermed bliver medlem, skal du betale 49 kroner. Beløbet dækker oprettelsen og udgifter til. levering og emballage.

Vælg din måltidskasse

Uanset hvilken måltidskasse du vælger, er du garanteret råvarer i høj kvalitet, og hvor friskheden ikke er til at tage fejl. Den Grønne Asparges udvikler selv de opskrifter, du modtager i måltidskasserne. Alle opskrifter tester de selv, og du kan derfor være sikker på, at der er kredset for smagskombinationerne.

Samtidig bruger Den Grønne Asparges feedbacken fra sine medlemmer til at sammensætte og udvikle nye opskrifter, som du kan glæde dig til at give dig i kast med. Dette understreger virksomhedens passion for madlavning, som de ønsker at videregive til dig – uden det skal være besværligt. Nedenfor får du et overblik over Den Grønne Asparges’ nuværende måltidskasser. Alt, du skal bruge til at kreere diverse måltider, findes i kasserne. Dog skal du selv have basisvarer såsom salt, peber og mel.

Læs mere hos den Den Grønne Asparges her

Inspirationskassen

Inspirationskassen indeholder hverdagsmad, hvor du bliver taget på smagsoplevelser rundt om i verden. Det betyder, at du vil blive præsenteret for nye og anderledes retter, hvilket formentligt vil inspirere dig i din egen madlavning. Den ugentlige menu tager udgangspunkt i, hvilke råvarer der er i sæson, og at du får kendskab til råvarer, du normalt ikke vil støde på.

Inspirationskassen er for dig, der har mod på at teste nye smage og ønsker at blive overrasket på madfronten. Du kan forvente at få fremtryllet en smagsoplevelse på 30 til 60 minutter. Ved at klikke her kan du bestemme, hvor ofte du vil have leveret Inspirationskassen, hvor mange dage du ønsker at få opskrifter til, og til hvor mange personer. Prisen på måltidskassen fastsættes ud fra dine valg. Er du nysgerrig efter, hvad der er på menuen i denne uge, kan du se menuen her – både hvis du har valgt opskrifter til tre eller fire dage.

Familiekassen

Ønsker du, at madlavningen skal være et samlingspunkt for familien, hvor I kan samarbejde om at lave det, I skal have at spise? Så er Familiekassen det oplagte valg, hvor I i løbet af 30 til 45 minutter kan få et nærende måltid på bordet. Menuen i Familiekassen er sammensat ud fra, at selv de yngste medlemmer i familien vil kunne lide smagende, uden der gås på kompromis med sundheden og velsmagen. I måltidskassen vil der være velkendte retter fra det danske såvel som fra det udenlandske køkken. I vil derfor både kunne støde på de klassiske, danske retter og retter, som I måske har fået på sommerferien.

Uanset hvad kan du forvente, at kvaliteten er i højsædet. På denne side kan du sammensætte den Familiekasser, der passer til din families behov. Prisen varierer efter, hvor mange personer der skal laves mad til, og hvor mange dage. Alt efter om du har valgt mad til tre eller fire dage, kan du se den akutelle ugemenu her.

Lightkassen

Vil du gerne have inspiration til at lave sundere mad i hverdagen? Så er Lightkassen fra Den Grønne Asparges måske en oplagt løsning. Lightkassen indeholder måltider, hvor mængden af kulhydrater og fedt er sat ned. Derimod er der skruet op for grøntsagerne, som vil danne grundlaget for smagsoplevelsen. Ugemenuen er sammensat således, at grøntsagerne bidrager til en god smag og lækre konsistenser, der vil stimulere dine sanser.

Med denne kasse får du ikke kun en hjælpende hånd i hverdagen i forhold til indhandling. Du får også hjælp til at sætte rammerne for en sundere livsstil, uden du skal bruge megen til i køkkenet. Det tager nemlig kun mellem 30 og 45 minutter at tilberede måltidet. Her kan du sammensætte din egen Lightkasse. Ud fra din sammensætning vil du få oplyst den specifikke pris. Ugens menu kan du få et indblik i ved at besøge denne side.

Råvarekasser hos Den Grønne Asparges

Foruden måltidskasserne har du mulighed for at bestille råvarekasser med kvalitetsråvarer hos Den Grønne Asparges. Du kan bestille Grøntkassen i både en lille og i en stor udgave. Denne vil hver uge indeholde sæsonens grøntsager, og du vil få kasseren leveret direkte til din adresse. Grøntsagerne er fra lokale avlere, og udvalget vil variere alt efter, hvad leverandøren kan tilbyde. Der vil altid være økologiske varianter i kassen.

Fiskekassen er for dig, der gerne vil gøre det nemmere at spise fisk og findes i to størrelser. Fisken er fra en lokal fiskehandler i Aarhus, og kassens indhold vil bære præg af, hvilke fisk der er i sæson. Det giver dig den bedste kvalitet og den bedste smag. Fisken bliver leveret til din dør i en flamingokasse, så den holder sig frisk. Den Grønne Asparges tilbyder foruden en grøntkasse og en fiskekasse også Kødkassen. Kassen indeholder kød fra lokale landmænd, og kødet vil typisk være fra dansk landbrug. Kødkassen findes både i en stor og i en lille udgave, så du kan tilpasse mængden efter behov. Alle de tre råvarekasser kan du vælge at kombinere med din måltidskasse, og du skal derfor ikke betale ekstra for leveringen.

Fordele ved at vælge Den Grønne Asparges

Hvorfor vælge måltidskasser fra Den Grønne Asparges? Det er der flere svar på. Først og fremmest vægter virksomheden højt, at du skal kunne stole på, at du får de bedste råvarer leveret. Du skal vide, hvilke råvarer du kommer i munden, og Den Grønne Asparges er bedste om, at dette giver stor værdi for dig som kunde, når de udvælger råvarer og sammensætter menuer.

Selvom Den Grønne Asparges er en nem løsning i hverdagen, vil de stadig give dig følelsen af, at du har lavet mad selv fra bunden. Du skal selv tilberede al maden, men den tidskrævende indhandling og leden efter opskrifter har de klaret for dig. Du bliver guidet grundigt igennem opskrifterne – det kan nærmest ikke gå galt.

Læs mere hos den Den Grønne Asparges her

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her