Grænsehandel online

Mange mennesker gør en dyd ud af at køre over grænsen et par gange om året. Her kan du nemlig finde gode tilbud og billige varer. Blandt andet er grænsebutikkerne kendte for at sælge billigt slik, alkohol og rengøringsmidler.

Grænsehandel online

Vil du gerne planlægge din grænsehandel, bør du bestille online. Her har du nemlig mulighed for at finde de bedste varer hjemmefra. Efterfølgende kan du enten vælge selv at klare afhentningen eller at få varerne leveret.

Spar op til 70% via online grænsehandel hos Netpris
Spar op til 70% via online grænsehandel hos Netpris

Vil du spare mange penge på grænsehandel, bør du undersøge, hvad varerne normalt koster. På den måde kan du nemlig se, hvornår det kan betale sig at slå til. Dermed kan du gøre en god handel, når du for eksempel skal købe øl til sommeren og slik til juleaften.

Online grænsehandel; bestil på nettet og afhent i butikkerne

På vores hjemmeside kan du klare din grænsehandel online. Det vil sige, at du kan bestille varerne online og hente dem fysisk. At få grænsehandlen i hus på denne måde kan være en stor fordel. Blandt andet bliver det lettere at holde overblikket.

Fordelene ved at bestille dine varer på nettet er blandt andet:

 • Varerne er stillet overskueligt op. I stedet for at du skal bevæge dig rundt i de store butikker ved grænsen, kan du nøjes med at kigge på nettet. Her kan du lettere danne dig et overblik, fordi varerne er samlet på en enkelt side.
 • Du sparer tid. Ved at klare grænsehandlen online sparer du tid. På den måde slipper du nemlig for at skulle lede efter dine varer i en fysisk butik. Ved at bestille online er dine varer klar til afhentning, når du kommer.
 • Undgå en stressende indkøbstur. I de populære butikker ved grænsen, er der ofte mange mennesker. Dette betyder, at det godt kan blive en stressende affære at købe ind. Ved at bruge grænsehandel online kan du i ro mag bestille dine varer.

Ved at bestille online og afhente i butikkerne, skal du stadig foretage den lange tur. Dog kan du se på ovenstående, at der er mange fordele ved at foretage din bestilling hjemmefra. Mange mennesker kører langt, når de skal klare deres grænsehandel. Derfor bliver der ofte købt stort ind.

Hvis du ikke skal køre til grænsen igen inden for nærmeste fremtid, bør du købe stort ind. Når du bestiller hjemmefra, er der større chance for, at du husker det hele. Sidder du derhjemme er det typisk lettere at få tid til at tænke dig grundigt om.

Spar penge på sodavand via online grænsehandel hos Netpris
Spar penge på sodavand via online grænsehandel hos Netpris

Online grænsehandel med levering

Grænsehandel er for dig, der gerne vil købe stort ind til billige priser. Vil du ikke selv foretage den lange køretur, er der mulighed for levering. For eksempel kan du bestille hos Netpris eller Gpris. Vælger du levering af dine varer, skal du betale en fragtpris. På webshoppen, hvor du bestiller dine grænsevarer, så kan du se en beregnet fragtpris for dine varer. Dette er en vejledende pris, som kan guide dig til om du evt. skal stoppe med at handle ved et bestemt antal kg, da fragtprisen afhænger af hvor meget der skal leveres. Bemærk dog at netbutikken ikke må hjælpe dig med fragten. Du skal derfor bestille grænsevarerne i netbutikken, og derefter bestille fragt af dine varer hos et fragtfirma. Det er heldigvis let, når man ved hvordan, og det guider vi dig til i næste sektion i denne artikel 🙂

Der er flere gode grunde til, at levering af online grænsehandel kan betale sig:

 1. Du sparer tid, da du ikke selv skal køre den lange tur til Tyskland.
 2. Du skal ikke bruge penge på benzin og eventuelle broer, som du kører over på din vej.
 3. Du skal ikke selv finde dine varer – andre folk klarer dit indkøb.

Det kan altså være belejligt med levering, hvis du ikke selv er frisk på at foretage den lange køretur. Leveringen af varer er naturligvis særligt en fordel, hvis du bor langt fra grænsen. Her kan du nemlig spare mange timer, hvis du undgår køreturen frem og tilbage.

Bestil billige grænsevarer hos Netpris her

Sådan får du varerne leveret – fragt fra online grænsehandel

Når du bestiller varer hos eksempelvis Netpris eller Gpris, så kan du vælge mellem 2 muligheder:

 • Skal varerne bare pakkes og stå klar til, at du selv afhenter?
 • Skal varerne leveres?

Normalt, når du handler i en netbutik, så vil fragten blive lagt til ordren og du betaler det hele på én gang. Dette er dog ikke tilladt ved online grænsehandel. Tidligere har disse butikker som Netpris eller Gpris kunne videresende dig til fragtfirma efter ordren. Dermed var det nemt at bestille fragt, og det føltes næsten som ét køb. Nye EU regler fra d. 1. juli 2021 betyder dog, at butikken ikke må være involveret i fragten. Så når du vælger levering, så får du efter køb et ordrenummer og en vægt på din pakke. Herefter skal du selv finde ud af at bestille fragt.

Sådan bestiller du fragt

Det er heldigvis nemt at bestille fragten selv. En god mulighed er Shippii. Hos Shippii kan du få leveret med enten Bring eller PostNord.

Eksempelvis kan du få en pakke på maks. 18 kg leveret til en pakkeboks via Bring for 60 kr.

Du skal bare angive din mailadresse, dit ordrenummer og vægten på pakken.

Bestil fragt her

Ved køb hos Netpris, så kan du købe fragt hos eksempelvis Shippii:

Bestil fragt hos Shippii her

Ved køb hos Gpris, så kan du købe fragt hos eksempelvis GOdelivrr:

Bestil fragt hos GOdelivrr her

FAQ

Kan man få leveret varer fra grænsen?

Ja, det kan du sagtens. Men grænsebutikken må ikke hjælpe dig med fragten. Brug vores guide til at finde grænsebutik og tilhørende fragtfirma.

Hvordan får jeg mine varer fra Gpris leveret i Danmark?

Ved køb hos Gpris, så kan du købe fragt hos eksempelvis GOdelivrr.

Bestil fragt hos GOdelivrr her

Hvordan får jeg mine varer fra Netpris leveret i Danmark?

Ved køb hos Netpris, så kan du købe fragt hos eksempelvis Shippii. Se hvordan i vores artikel.

Bestil fragt hos Shippii her

Spar penge med grænsehandel

En af de helt store fordele ved at købe ind i grænsebutikkerne er, at du kan spare mange penge. Butikkerne ved grænsen afspejler kundernes behov i deres varer. Det betyder typisk, at du kan købe større mængder til billige priser.

Vil du for alvor spare penge, kan det godt betale sig at tjekke markedet. Du kan nemlig hurtigt blive forblændet af de mange tilbud. Skal du være sikker på, at du sparer penge, bør du tjekke, hvad varerne koster normalt.

Spar penge og biltur - online grænsehandel
Spar penge og biltur – online grænsehandel

Når det gælder besparelser, er det desuden en god idé at kigge efter tilbud. I stedet for at køre hele vejen til Tyskland, kan du med fordel gøre brug af nettet. Med grænsehandel online kan du nemlig hurtigt tjekke, om der er nogle gode tilbud. På den måde kan du vurdere, om du bør køre til Tyskland eller ej.

Tips til at spare penge på din grænsehandel:

 • Tjek op på priserne. Måske er varen i virkeligheden ikke så billig, som den lyder.
 • Kig efter tilbud. Bruger du vores online grænsehandel, kan du hurtigt undersøge markedet. På den måde kan du holde dig opdateret på de gode tilbud.
 • Køb ikke mere, end du behøver. Smider du halvdelen af dine varer ud, er det penge direkte ud ad vinduet.

Sidste punkt på listen er naturligvis mest relevant, når det gælder madvarer. På de fleste madvarer er der en holdbarhedsdato, som ligger inden for en overskuelig fremtid. Vil du spare penge er det derfor vigtigt, at du ikke køber mere, end du kan spise. Det er nemlig trist at foretage en god handel, for derefter at smide en stor del af varerne ud.

Spar penge på øl og cider via online grænsehandel hos Netpris
Spar penge på øl og cider via online grænsehandel hos Netpris

Grænsebutikker; grænsehandel i Tyskland

Kører du over grænsen til Tyskland, kan du handle i mange forskellige butikker. I de fleste af disse butikker, kan du foretage din bestilling online og afhente fysisk. Dermed har du god mulighed for at undersøge sortimentet hjemmefra.

I de følgende afsnit kan du blive klogere på nogle af de butikker, som du kan besøge ved grænsen. Du finder butikkerne i de tyske byer Padborg, Suderlügum, Flensborg og Harreslev.

Fleggaard; butikskæde med egne serier

Fleggard er en butikskæde med otte forskellige butikker nær grænsen. Hos Fleggaard finder du blandt andet et stort udvalg inden for vin – både vin på flaske og bag in box. I butikkerne og på hjemmesiden kan du desuden finde kyndig vejledning.

Fleggaard har deres egne serier med kvalitetsprodukter. Navnene på disse serier er Buylt og Value! I Buylt-serien kan du blandt andet finde rengøringsmidler. Mens du i Value! i højere grad finder produkter som slik og spiritus.

Calle; glutenfrie produkter og brændsel

Hos Calle har du mulighed for forudbestilling, ligesom hos mange af de andre grænsehandelbutikker. Vælg blot din foretrukne Callebutik og medbring dit ordrenummer. Så vil varerne blive fragtet helt til din bil.

Når du besøger Calle, kan du blandt andet spare mange penge på gluten- og sukkerfrie produkter. Derudover kan du købe ferske madvarer samt brændsel. Ved at købe træpiller eller flaskegas har du billig opvarmning til din bolig.

Købmandsgården; en del af Bycenter Flensborg Nord

Vil du besøge Købmandsgården, kan du enten vælge at køre til Flensborg eller Süderlügum. Handler du i butikken i Flensborg kan du nyde godt af en 4000 kvadratmeter stor parkeringsplads med tilhørende pølsevogn.

Butikken i Flensborg er en del af Bycenter Flensborg Nord. Det vil sige, at der er mange indkøbsmuligheder i nærheden. Hvis du bor tættere på vestkysten, kan du besøge butikken i Süderlügum i stedet for. Her kan du nemlig også købe billige dagligvarer.

Poetzsch Padborg; mad til mennesker og kæledyr

Hos Poetzsch Padbord kan du naturligvis finde mad til billige priser. Men det er ikke kun mad til mennesker, der sælges i denne butik. Du kan nemlig også find foder og legetøj til dine kæledyr.

I madafdelingen kan du desuden finde et stort udvalg af sukker-, gluten- og laktosefrie varer. Foruden mad gør butikken sig i produkter til babyer og børn. Derudover kan Poetzsch Padborg bryste sig af at have grænsebutikkernes største udvalg af vin.

Spar penge og biltur - online grænsehandel
Spar penge og biltur – online grænsehandel

Otto Duborg; en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige

I Otto Duborg er der fokus på at gøre noget særligt ud af din oplevelse i butikken. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af faciliteter. Herunder et legehjørne og børnepuslerum. Har du små børn med på din grænsehandel, kan Otto Duborg derfor være den rette butik.

Derudover er der et cafeteria. Det betyder, at du ikke behøver at shoppe på tom mave. Muligheder for mad er et stort plus, hvis du har kørt langt for at få grænsehandlen i hus.

Scandinavian Park; grænsecenter og rasteplads

Scandinavian Park ligger lige syd for grænsen ud til motorvej E45. Her kan du købe alt, hvad hjertet begærer til billige priser. Scandinavian Park skiller sig blandt andet ud med deres mange butikker. Herunder Burger King, Car-Hifi, spillecenter, hotel, fiskeudstyrsforretning og meget mere.

Desuden kan du shoppe i Scandinavian Park om søndagen, og kørestolsbrugere kan købe ind uden besvær. Dette skyldes specialdesignede indkøbsvogne. Til børnefamilierne er der mini-indkøbsvogne, så selv de mindste kan være med.

Grænsehandel er for dig, der gerne vil købe stort ind til billige priser
Grænsehandel er for dig, der gerne vil købe stort ind til billige priser

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her