Kokkens Hverdagsmad

Målet for Kokkens Hverdagsmad er at gøre det nemt for dig at få god, sund og varieret mad i hverdagen.

Kokkens Hverdagsmad

Når du bestiller hos Kokkens Hverdagsmad, får du således 4 komplette, hjemmelavede måltider leveret lige til døren, så du nemt kan få velsmagende aftensmad på bordet.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er en del af Catering Danmark, som har over 50 års erfaring med at lave lækker mad til den danske befolkning. Retterne hos Kokkens Hverdagsmad udarbejdes af henholdsvis en kok og en ernæringsekspert, hvilket resulterer i retter med masser af god smag og saft og kraft, som samtidig kan være med til at bidrage til en sund livsstil. Vil du vide mere om Kokkens Hverdagsmad, kan du læse med lige her, hvor vi kigger nærmere på alt lige fra levering til fleksibilitet og dine valgmuligheder hos netop Kokkens Hverdagsmad.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Sådan bestiller du fra Kokkens Hverdagsmad

Hvis du ønsker at bestille måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, starter du med at gå ind på deres hjemmeside. Under ”ugemenu” kan du se menuen for de kommende uger, og ude i siden kan du så vælge, hvor mange mennesker måltidskassen skal passe til – dine forskellige muligheder kigger vi nærmere på senere.

Du har nu mulighed for at ændre i din specifikke madplan, hvilket vi også vil vende tilbage til, men ellers går du blot til kassen og udfylder dine leverings- og betalingsoplysninger. På vej til kassen får du mulighed for at tilføje diverse ekstra tilkøb såsom ”Ugens Ostekasse”. Når du kommer videre, skal du vælge, hvor ofte du vil have kassen leveret, og om det overhovedet skal være en fast levering eller blot en engangslevering.

Når alt dette er udfyldt, kan du blot læne dig tilbage og vente på, at maden bliver leveret foran din hoveddør.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Koster det penge at få måltidskassen leveret?

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du altså vælge at lave en fast bestilling, hvorved du med faste mellemrum vil få en måltidskasse leveret. Gør du dét, er leveringen ganske gratis. Vælger du derimod at få en engangslevering, fordi du enten lige vil prøve det af, eller fordi du er særligt presset på tid i en bestemt uge, koster det 65 kroner at få kassen leveret.

Sådan foregår leveringen

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil altid blive leveret om mandagen imellem klokken 6 og klokken 17 på den valgte adresse. Retterne bliver leveret i en flamingokasse, så de kan holde sig friske, til du kommer hjem, men du skal være opmærksom på, at kassen gerne skal stå i skygge. Står kassen i skygge, kan du gå ud fra, at maden kan holde sig frisk indtil cirka klokken 20 i leveringsemballagen. Du behøver altså ikke at være hjemme, når maden bliver leveret, og du behøver heller ikke at stresse hjem efter arbejde for at pakke kassens indhold ud.

De fleste får kassen leveret til deres privatadresse, men du kan også vælge at få chaufføren til at levere din måltidskasse på en anden adresse – for eksempel på din arbejdsplads. Det kan være en løsning, hvis du eksempelvis bor i etagebyggeri, hvor der skal bruges nøgle for at komme ind i opgangen.

Kokkens Hverdagsmad leverer måltidskasser til hele Danmark inklusive de brofaste øer. Det vil også sige, at hvis du eksempelvis skal i sommerhus, kan du blot midlertidigt ændre din leveringsadresse, således at måltidskassen sendes til sommerhuset fremfor til din normale bopæl.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Emballagen kan sendes retur til Kokkens Hverdagsmad

Når du får mad leveret fra Kokkens Hverdagsmad, kommer det i sorte plasticbøtter i en flamingokasse. Al emballagen er din ejendom, så du kan eksempelvis efterfølgende bruge plasticbøtterne til opbevaring af mad – de kan dog ikke gå i mikrobølgeovnen. Ønsker du ikke at beholde dem, kan du blot smide dem ud.

Flamingokasserne kan du også beholde, hvis du har lyst til det, og ellers kan du også sende dem retur til Kokkens Hverdagsmad, hvorved de kan genbruges. Vil du sende dem retur, skal du blot stille dem ud på det vante leveringssted, og så vil chaufføren tage dem med, når vedkommende kommer med din nye måltidskasse. På den måde kommer du af med kasserne, og de kan desuden blive brugt igen fremfor blot at blive smidt ud.

Hvor ofte modtager man sin måltidskasse?

Som vi også allerede har været inde på, har du hos Kokkens Hverdagsmad mulighed for at lave en engangsbestilling. Bestiller du inden onsdag klokken 23:59, kan du modtage din måltidskasse den kommende mandag.

Du kan også vælge at oprette et abonnement, hvorved du med faste mellemrum vil få en måltidskasse leveret. Du kan vælge enten at få den leveret hver, hver anden, hver tredje eller hver fjerde uge afhængigt af dit eller jeres behov. Når du laver din bestilling, skal du blot vælge, hvor ofte du vil have kassen leveret, samt hvornår første levering skal falde. Har du senere hen brug for at ændre i frekvensen af dine leveringer, kan du naturligvis sagtens gøre dét.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Er det muligt at ændre i måltidskassen fra uge til uge?

Der er stor fleksibilitet hos Kokkens Hverdagsmad, og du kan faktisk tilpasse din måltidskasse på flere forskellige parametre fra uge til uge. Således kan du gå ind og kigge på de kommende ugers menuer og din madplan. Er der nogle retter, du eller I ikke bryder jer om, kan du udskifte dem med andre retter – du vil have et par forskellige retter at vælge imellem, og det koster ganske vist en lille smule at ændre i din madplan, men det er klart at foretrække fremfor at modtage ret, som slet ikke falder i god jord.

Ud over at du kan ændre i retterne, kan du også ændre i størrelsen på din måltidskasse. Er I således normaltvist 4 i husholdningen, men ved, at I får gæster i den kommende uge, kan I blot ændre måltidskassen til at indeholde mad til flere personer på netop den dag, hvor der kommer gæster. Tilsvarende kan I tilpasse den til at indeholde mad til færre personer, hvis eksempelvis en af ungerne er på hyttetur i en uge, eller hvis der er en ret, I gerne vil have ekstra af, så I kan bruge det til madpakker dagen efter. Der er altså rig mulighed for at tilpasse måltidskasserne fra uge til uge, hvis der skulle være brug for det.

Dine muligheder hos Kokken Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad har de gjort det ganske nemt og overskueligt at finde den rette måltidskasse. Derfor er der heller ikke et væld af forskellige valgmuligheder, du skal forholde dig til, men derimod nogle få, solide valgmuligheder. Dem kigger vi nærmere på nedenfor.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Måltidskasse

”Standardløsningen”, så at sige, hedder blot Måltidskasser, og i denne kan du møde alverdens forskellige retter. Du får her sunde, varierede og børnevenlige retter, som hele familien vil elske. Retterne er i vid udstrækning tilberedt for dig, og du behøver dermed blot at sætte cirka 20 minutter af til madlavningen.

Når du modtager din kasse om mandagen, er der mad til 4 dage, og du får naturligvis udførlige instrukser, så du er helt sikker på, at maden bliver, som den skal være. Retterne er altid udtænkt af en kok og en ernæringsspecialist, så du er sikker på, at smag og sundhed går op i en højere enhed.

Denne kasse fås i størrelserne ”Single”, ”Lille Familie Måltidskasse”, ”Familie Måltidskasse” og ”Stor Familiemåltidskasse”. På deres hjemmeside kan du se mere om, hvor mange de forskellige måltidskasser passer til, og der findes også en beregner, som du kan bruge til at finde frem til, hvor stor jeres måltidskasse skal være. Her indtaster du antal voksne, antal børn over 8 år og antal børn under 8 år i husholdningen, og ud fra dette vil du få et bud på, hvilken størrelse kasse du skal vælge.

Det er klart, at det afhænger af jeres individuelle spisevaner, om mængden af mad passer, når kassen kommer, men det nemmeste er at gå ud fra denne beregner og så senere justere størrelsen på kassen, hvis der er brug for det. Er I for eksempel meget aktive i familien eller er der børn i voksealderen, kan det være, der er brug for lidt mere mad, end man normalt beregner pr. person. Det kan ligeledes være, at nogle familiemedlemmer spiser mindre end gennemsnittet, og at kassen derfor ikke behøver at være helt så stor, som beregneren umiddelbart siger.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Sund balance

Ønsker du en endnu sundere løsning, skal du vælge ”Sund Balance” fra Kokkens Hverdagsmad. Her er der skruet op for mængden af grøntsager og ned for mængden af sukker, stivelse og kalorier generelt. Denne kasse er særligt ideel til jer, der gerne vil have masser af lækre, grønne sager, men som eksempelvis synes, det er besværligt selv at skulle rengøre, hakke og snitte dem.

Den er også perfekt til jer, som synes, at det kan være svært at få brugt de grøntsager, der bliver købt. Vil man gerne have stor diversitet i grøntsagsskuffen, kan det nemlig for mange være svært at nå at få det hele spist, inden det går hen og bliver dårligt. Dette problem er man ude over med løsningen Sund Balance. Det vil også sige, at man får en masse forskellige grøntsager, som man måske ikke normaltvist ville få ind i menuen derhjemme.

Måltidskassen Sund Balance kommer også med mad til 4 dage, men denne kasse kan kun fås til 2 eller 4 personer. Bor du alene, er der altså rester til madpakken dagen efter.

Retterne i denne måltidskasse kan ligeledes være klar på blot 20 minutter, så det bliver virkelig nemt at have sund og varieret mad på bordet hver eneste dag. En dag om ugen er der en ret uden kød på menuen – det er både godt for dig og for miljøet, og på denne dag får man i stedet endnu flere lækre grøntsager samt masser af gode, grønne proteiner.

Menuen for Sund Balance kan findes på hjemmesiden, og ellers vil du få dem tilsendt i en mail op til leveringsdagen. Du kan også finde menuerne i deres app, som vi vil kigge nærmere på senere.

Med Sund Balance er det ikke – ligesom det er med den ”almindelige” – måltidskasse muligt at ændre i specifikke retter på madplanen, men heldigvis byder den altid på lækre, gennemtænkte retter, som både børn og voksne vil holde af.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Temakasser

Ud over den almindelige måltidskasse og den ekstrasunde valgmulighed Sund Balance kan man også købe diverse temakasser hos Kokkens Hverdagsmad. For eksempel kan man op til jul og nytår købe særligt udviklede måltidskasser til netop disse dage. Derudover kan du i deres delikatesseafdeling tilføje forskellige lækkerier til din ordre, hvis der en dag skal være lidt ud over det sædvanlige, eller hvis du mangler eksempelvis olie i din husholdning.

Skal man bruge retterne i den planlagte rækkefølge?

Når du modtager din måltidskasse, vil der være en madplan for den pågældende uge, og det anbefales på det kraftigste, at du tilbereder retterne i den planlagte rækkefølge. Det skyldes, at de forskellige madvarer naturligvis har forskellige holdbarhedsdatoer, og derfor skal dem med kortest holdbarhed selvfølgelig gerne bruges først.

På emballagen vil du kunne se, hvor længe hver enkelte ret kan holde sig, og hvis du så ikke kan nå at tilberede den inden denne dato, kan du i mange tilfælde fryse den ned. Om retten egner sig til nedfrysning, vil ligeledes fremgå af emballagen.

Hvis du ikke begynder at bruge af måltidskassen umiddelbart efter levering, kan du ikke være sikker på, at retterne lever op til dine forventninger til friskheden, og derfor bør du altid følge den forudbestemte madplan, så du får allermest ud af din måltidskasse.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Hvorfor skal man købe en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad?

Det er de seneste år blevet yderst populært at bestille måltidskasser, og det skyldes naturligvis, at det er både nemt og bekvemt. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er 4 af ugens aftensmåltider på plads, og så kan du i stedet bruge din tid på andre ting.

Det er altså helt perfekt for jer, som har en travl hverdag med praktiske gøremål, forældremøder og lange arbejdsdage. I stedet for at ty til take away-mad eller rugbrød, kan du med en måltidskasse være sikret varieret og sund mad, som kan være klar på blot 20 minutter. Det betyder mere tid til andre ting såsom familiehygge og fritidsaktiviteter.

Derudover sparer det dig for tiden i supermarkedet, eftersom du får alting leveret lige til døren. Retterne er fuldkommen forberedte, så du blot skal varme og anrette, og så er maden klar til servering. På den måde sparer du altså både tid i køkkenet og i supermarkedet, og desuden er du sikker på at få mange forskellige ting på menuen.

Har man en hektisk hverdag, ender man tit med at lave de samme, kendte retter, fordi de er nemme at lave, og det desuden er dem, der ligger øverst i det indre forråd af opskrifter. Mange synes derfor ikke, at de får nok forskellige retter på madplanen, og det problem er du altså også ude over med en måltidskasse.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Mindre madspild med måltidskasser

Ud over at det er nemt og hurtigt at få god mad på bordet med en måltidskasse, er du også med til at mindske mængden af madspild, når du vælger at klare aftensmaden på denne måde. Her i Danmark smides omkring 20% af de madvarer, vi køber ud. Det vil sige, at hver femte madvare, du køber i supermarkedet, i virkeligheden ender i skraldespanden. Det er både skadeligt for miljøet og for din pengepung, og derfor er der også blevet sat fokus på netop madspild inden for de seneste år.

Med en måltidskasse kan du imidlertid begrænse mængden af mad, du smider ud. Med en sådan får du nemlig lige akkurat den mængde mad, du skal bruge. På den måde er der ikke noget, der bliver smidt ud, og er der rester tilbage, kan du naturligvis bare bruge dem til frokost dagen efter.

Skulle du selv i et supermarked for at handle ind, er der stor risiko for, at du for eksempel ville komme til at købe nogle råvarer, du havde i forvejen, fordi du ganske enkelt glemmer, hvad der egentlig er i køleskabet derhjemme. Du kender det helt sikkert: Du står i supermarkedet og handler ind til aftensmaden, og pludselig bliver du i tvivl om, hvorvidt der egentlig er mere mælk tilbage derhjemme. For at være på den sikre side køber du naturligvis en liter mere. Når du så kommer hjem, opdager du, at der i forvejen er to liter i køleskabet, og nu har du altså lige pludselig meget mere mælk, end du kan nå at få brugt, inden det bliver surt.

Denne situation ender du ikke ud i, hvis du bestiller en måltidskasse, for du får lige præcis den mængde mad, du skal bruge. Du har altså ikke noget madspild forbundet med disse 4 måltider, og desuden har Kokkens Hverdagsmad heller ikke noget madspild. De bestiller nemlig varer hjem efter antallet af måltidskasser, der er bestilt, og dermed får de lige nøjagtigt den mængde råvarer, de har brug for til at tilberede blandt andet dine måltider. Der er altså virkelig mange gode grunde til at vælge at få en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad tilsendt lige til din hoveddør.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Kokkens Hverdagsmad har deres egen app

Retterne fra Kokkens Hverdagsmad er tilberedte, så du skal ikke følge en decideret opskrift, når du modtager dem. Til gengæld skal du følge guides til opvarmning og servering af de forskellige retter, og disse guides kan du blandt andet finde i Kokkens Hverdagsmads egen app.

Herinde kan du desuden se næringsindholdet i de forskellige retter samt eventuelle allergener. Det er altså en virkelig nem måde at få overblik over dagens ret på, og du kan desuden bedømme de forskellige retter inde i appen. På den måde kan du give din mening om de mange forskellige retter til kende, og det kan naturligvis være med til at forbedre deres service yderligere.

Har du ikke lyst til eller mulighed for at hente appen, får du naturligvis også guides til tilberedningen pr. mail, så du nemt kan se, hvordan du skal bære dig ad med at varme og servere de forskellige retter, der kommer i din måltidskasse.

Er ingredienserne i retterne fra Kokkens Hverdagsmad økologiske?

Nogle af ingredienserne i retterne kan godt være økologiske, men du skal som udgangspunkt ikke regne med det. Kokkens Hverdagsmad ønsker at give dig mest muligt værdi for pengene, og derfor kommer det an på både pris og kvalitet af de økologiske varer i forhold til de konventionelt dyrkede varer.

Økologiske grøntsager har generelt en kortere holdbarhed end konventionelt dyrkede grøntsager, og for at være sikker på, at du får frisk mad også i slutningen af ugen, kan det nogle gange være helt nødvendigt at vælge de konventionelt dyrkede sager.

Råvarerne er dog altid udvalgte efter sæsonen, så du får grøntsager, som har haft lov til at suge masser af saft og kraft til sig. Det er muligt at få stort set alle varer i et supermarked hele året rundt, men vælger man de grøntsager og frugter, som er i sæson, får man produkter med meget mere smag end ellers. Derudover er det med til at sikre en naturlig variation i madplanen, fordi man netop bruger de råvarer, der passer til sæsonen. Der er altså mange gode grunde til at bruge sæsonens frugt og grønt, og det gør de derfor også hos Kokkens Hverdagsmad.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Prisen på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad har et mål om at gøre det både nemt, hurtigt og billigt for dig at få god og sund mad i hverdagen. Derfor koster det heller ikke alverden at få en måltidskasse fra netop denne leverandør.

I skrivende stund koster det således 619 kroner at få komplet aftensmad til 4 dage til en ”almindelig familie”. Det vil sige eksempelvis to voksne og to yngre børn eller en enkelt voksen, et større barn og to mindre børn. Bor du alene, koster kassen kun 349 kroner om ugen, og så får du altså maden leveret lige til døren.

Sund Balance koster 569 kroner for mad til to voksne, så det er altså ganske overkommeligt. Som vi også har været inde på, kan du ændre i retterne til den almindelige måltidskasse, og du kan også ændre i antallet af personer, der skal være mad til. Det vil naturligvis påvirke prisen, men det er altså stadig overkommeligt, og du sparer til gengæld en hel masse tid og energi på både indkøb, planlægning af madplanen og tilberedning af måltiderne.

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Nu har vi været godt omkring mange forskellige aspekter af Kokkens Hverdagsmad, og der er altså mange gode grunde til at overveje at få måltidskasser fra denne leverandør sendt hjem til din adresse.

Kassen kommer altid med komplet aftensmad til 4 dage, så du ikke behøver at gøre andet end at varme maden op og rette den an. Alle retterne er hjemmelavede og gennemtænkte ned til mindste detalje, så du er sikker på at få velsmagende mad på bordet. Tilmed er der altid en ernæringsekspert med, når retterne udtænkes, og dermed kan du samtidig være sikker på, at du får sunde retter, som giver dig al den energi, du har brug for uden unødvendigt meget sukker og fedt. Skal det være endnu sundere, kan du vælge løsningen Sund Balance, hvor der er særligt mange grøntsager.

Det er altså både sundt og nemt og bekvemt at få mad fra Kokkens Hverdagsmad, og det er tilmed ganske overkommeligt rent prismæssigt.

Besøg Kokkens Hverdagsmad her

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her