Aarstiderne

Aarstiderne var nogle af de absolut første til at tilbyde danskerne friske råvarer pakket og klar til at tage med hjem.

Aarstiderne

Således har Aarstiderne eksisteret siden år 1999, men i starten beskæftigede de sig ikke med måltidskasser. Derimod pakkede de kasser med frisk frugt og grønt, som kunderne kunne afhente forskellige steder. Senere hen begyndte de at lege med tanken om udlevering på cykel til nogle få kunder, og i dag kan du få varerne leveret lige til hoveddøren.

I år 2006 begyndte Aarstiderne at eksperimentere med måltidsposer, som var færdigpakkede poser med kød og kolonialvarer samt hjemmelavede krydderiblandinger. Med fik man en opskrift, og i ens grøntsagskasse kunne man finde alt det grønne, der var brug for til at lave de lækre retter. Dette blev hurtigt populært, og de begyndte at satse mere og mere på måltidsposerne, som senere hen blev til måltidskasser. I 2016 leverede de omkring 9.000.000 måltider om året til danskerne, så man må sige, at de havde fat i noget rigtigt.

Aarstiderne

Det helt særlige ved Aarstiderne er, at alle deres produkter er 100% økologiske. I starten dyrkede de dem endda selv, men efterhånden som foretagenet er blevet mere og mere populært, har de måttet erkende, at de ikke kan følge med, og de får derfor hjælp fra andre leverandører. De har dog stadig to gårde på to forskellige lokaliteter i Danmark. Den ene bruger de til administration og til pakkeri, og på den anden dyrker de fortsat nogle af afgrøderne selv, og derudover bruges jorden til en masse forskellige projekter, hvilket vi også vil komme ind på senere.

På gården i Humlebæk har de desuden det køkken, hvor de fremtryller nye, spændende retter. Her bliver de gennemtestet og tilpasset, så du kan få velsmagende mad på bordet.

Læs mere hos Aarstiderne her

Hvad tilbyder Aarstiderne?

Oprindeligt var Aarstidernes fokus altså frugt- og grøntkasser, men sidenhen blev deres måltidskasser mere og mere populære. I dag kan du naturligvis stadig få de færdigpakkede kasser med frugt og grønt leveret til døren, og derudover kan du vælge imellem et bredt udvalg af forskellige måltidskasser.

Aarstiderne lægger desuden hus til et væld af forskellige arrangementer på den ene af deres to gårde – Krogerup Avlsgård i Humlebæk. Her drives et aktivt landbrug, og der er desuden en gårdbutik, hvor du har mulighed for at købe Aarstidernes mange forskellige produkter. Ydermere bliver der her lagt jord til projektet Haver til Maver, som er en nonprofit-forening, der har til formål at lære børn om vejen fra haven til maven. Her kan skoleklasser derfor få lov til at dyrke deres egne afgrøder, som de senere kommer og høster. De bliver naturligvis vejledt af erfarne landmænd, og de får desuden undervisning i madlavning undervejs i forløbet. På den måde får børnene et indblik i, hvordan afgrøderne dyrkes, så man senere hen kan nyde dem på tallerkenen.

Aarstiderne er altså mere end blot et firma, der sælger frugt, grønt og måltidskasser til danskerne. De har nemlig en helt klar holdning til, hvilke råvarer der skal bruges, og hvilket aftryk de vil sætte på vores kære natur. Derudover gør de en aktiv indsats for at sprede deres viden og erfaring med økologi og bæredygtighed, og det gør de blandt andet på forskellige messer rundt omkring i landet. Ydermere står de altså bag et projekt som Haver til Maver, hvor også børn får lov til at prøve kræfter med at dyrke deres egne, økologiske grøntsager, og barn eller ej har altid mulighed for at komme forbi gården i Humlebæk og se, hvor magien opstår.

Læs mere hos Aarstiderne her

Er alle råvarerne økologiske?

Ja. En af hovedværdierne for Aarstiderne er økologi, og derfor er samtlige produkter i din frugt- og grøntkasse eller din måltidskasse altid 100% økologiske. Kun friskfanget fisk er ikke økologisk, da man som bekendt ikke kan kontrollere forholdene i det åbne hav.

Du kan dog være fuldkommen sikker på, at alle andre produkter er økologiske, og når du modtager din kasse fra Aarstiderne, vil du derfor også kunne se, at den bærer både det danske ø-mærke og det europæiske økologimærke. Det betyder, at produkterne er statskontrollerede økologiske, og mindst en gang om året bliver producenterne således tjekket efter i sømmene for at sikre, at råvarerne nu også dyrkes efter de økologiske forskrifter.

Når du vælger at få råvarer leveret fra Aarstiderne, kan du derfor vide dig sikker på, at du får frugt og grønt, som er dyrket uden brug af kemiske sprøjtemidler og kunstgødning, og at de ikke indeholder pesticider. Dyrene til kødet er opdrættet under økologiske forhold, hvilket vil sige, at de har haft en naturlig opvækst og for eksempel ikke er blevet fyldt med antibiotika.

Det er dog stadig grøntsagerne, der spiller hovedrollen i måltidskasserne fra Aarstiderne, og det er et helt bevidst valg, de har truffet. Du kan sagtens få lækkert, velsmagende kød i dine måltidskasser, men der er skruet lidt ned for det for at mindske belastningen af naturen – og for at give mere plads til de gode, økologiske grøntsager. Derfor er der beregnet cirka 100 gram kød pr. person i et måltid fra Aarstiderne, og så er der ellers fyret op for de lækre grøntsager og det gode tilbehør. Vil du gerne have mere kød end dét, kan det godt lade sig gøre, hvilket vi kommer ind på senere. Du kan naturligvis også få måltidskasser helt uden kød eller animalske produkter overhovedet, så der er stort set frit valg på alle hylder.

Læs mere hos Aarstiderne her

Er alle råvarerne danske?

Nej. Aarstiderne har siden år 2003 haft en no-fly-policy, hvilket vil sige, at ingen af deres råvarer bliver fløjet ind. Det er et valg, de har truffet af miljømæssige årsager, for selvom det naturligvis forurener lidt at skulle fragte råvarer i lastbiler fra andre europæiske lande, er det ingenting i forhold til den mængde CO2, der udledes fra et fragtfly.

Som nævnt dyrkede Aarstiderne oprindeligt deres grøntsager selv, men de kan umuligt stå for hele produktionen med den kundetilslutning, de har i dag. Derfor benytter de sig af andre, økologiske leverandører i både Danmark og udlandet. Grunden til at de får varer leveret fra andre lande, er, at man i eksempelvis Sydeuropa har langt bedre forudsætninger for at dyrke visse grøntsager og frugter, end man har herhjemme. Som eksempel er tomatsæsonen i Danmark ikke særlig lang, og skulle man så fortsat have danske tomater i måltidskasserne fra Aarstiderne, ville det kræve, at man dyrkede dem i et drivhus. I stedet får du økologiske tomater fra andre lande, hvor de har kunnet suge masser af saft og kraft til sig fra solen, som dér står noget højere på himlen, end den gør herhjemme.

Læs mere hos Aarstiderne her

Hvordan foregår bestillingen?

Har du lyst til at få friske, økologiske råvarer leveret lige til døren, så du nemt og hurtigt kan få velsmagende mad på bordet? Så skal du blot gå ind på Aarstidernes hjemmeside, hvor du kan oprette dig som kunde.

Du starter med at finde den måltidskasse, du er interesseret i – dine konkrete valgmuligheder vil vi kigge nærmere på senere. Når du har valgt en måltidskasse, skal du vælge, hvor mange personer der skal være mad til. Nogle af kasserne kan fås til blot en enkelt person, og ellers kan du vælge at få leveret mad til mellem 2 og 5 personer. Derudover skal du vælge, hvor mange dage du vil have leveret mad til. Dine valgmuligheder her afhænger igen af, hvilken måltidskasse du har valgt, men som regel kan du vælge imellem 3 eller 4 dage.

Når du har valgt dette, kan du vælge forskellige tilkøb til din måltidskasse. Det kan være frugt, grønt, brød, mejeri eller flydende grønt, som kan indeholde eksempelvis smoothies, juice eller ingefærshots. Fra uge til uge vil du på hjemmesiden kunne se, hvad der bliver leveret i den pågældende uge i de forskellige tilkøbskasser, og så kan du nemt se, om det er noget, der giver mening for dig.

Du skal naturligvis også vælge, hvor ofte du vil have din måltidskasse leveret, samt hvornår din første levering skal falde. Du kan her vælge enten at få den leveret hver uge eller hver anden, tredje eller fjerde uge afhængigt af dit eller jeres behov. Ud fra dit postnummer vil du kunne vælge, hvilken dag du vil have dine måltidskasser leveret på. I nogle byer bliver der kun leveret én dag om ugen, hvor der i andre byer vil være mulighed for at vælge imellem flere forskellige ugedage afhængigt af jeres præferencer.

Herefter kan du enten vælge at gå til betalingen, eller du kan vælge at tilkøbe diverse ekstravarer, hvis der er noget i deres sortiment, der kunne friste. Når du går til betalingen, opretter du dig som bruger, og så gennemfører du din bestilling. Herefter vil du med faste mellemrum få leveret din måltidskasse samt eventuelle tilkøb lige ved din hoveddør, så du nemt kan få god, økologisk mad på bordet.

Læs mere hos Aarstiderne her

Hvordan fungerer leveringen?

I starten forsøgte Aarstiderne sig så småt med lidt lokal levering på cykel. Nu har de dog udvidet en del efterhånden, og i dag kommer der en chauffør med din måltidskasse. Kasserne bliver altid bragt ud inden klokken 17, så du også på leveringsdagen kan nå at få gjort aftensmaden klar til spisetid.

Din måltidskasse vil som udgangspunkt blive stillet foran din hoveddør, medmindre andet bliver aftalt. Bor du i en aflåst opgang, er du derfor nødt til at sende en kopi af din nøgle til Aarstiderne, så deres chauffør kan komme ind. Er der kode på døren, skal de naturligvis blot have denne.

Råvarerne leveres i træ- eller flamingokasser, som Aarstiderne naturligvis genbruger. Derfor skal du gerne stille de tomme kasser uden for døren op til næste levering, så chaufføren kan tage dem med retur. Når ikke de kan genbruges længere, snittes trækasserne til flis, som bruges til opvarmning af deres pakkeri, og flamingokasserne bliver brugt til isolering. Også her gør de altså et stort stykke arbejde for at være så bæredygtige som overhovedet muligt.

Netop fordi kød- og mejeriprodukter leveres i flamingokasser med is i, kan varerne sagtens holde sig uden for din hoveddør, indtil du kommer hjem – også selvom du måske har en lang dag på arbejdet eller har et møde om aftenen. De bør faktisk kunne holde sig i kasserne i op til 24 timer, så det er intet problem, hvis ikke du er hjemme, når din måltidskasse bliver leveret.

Er der varer for over 170 kroner i din måltidkasse, er leveringen fuldkommen gratis, og ellers koster det blot 30 kroner at få en chauffør til at plante dine varer lige foran din hoveddør.

Læs mere hos Aarstiderne her

Hvor længe kan varerne holde sig?

Som nævnt ovenfor kan varerne altså som udgangspunkt holde sig i 24 timer i den indpakning, de kommer i. Derefter vil varerne naturligvis have forskellige holdbarhedsdatoer, som vil fremgå af eventuel emballage. Således har fisk og hakket kød for eksempel en kortere holdbarhedsdato end mange andre varer.

Derfor er det også stærkt anbefalelsesværdigt, at du følger den madplan, Aarstiderne sender med din måltidskasse. Skal du eksempelvis have mad til 4 dage, er madplanen nemlig udarbejdet således, at de råvarer med den korteste holdbarhed indgår i retterne i de første dage. Du bør derfor følge denne plan, og du skal gerne begynde at bruge af din måltidskasse senest en enkelt dag efter leveringen, hvis du vil være fuldkommen sikker på, at varerne er friske og lækre, når du skal bruge dem.

Er der imod forventningen en vare i din kasse, som ikke lever op til dine forventninger – for eksempel fordi den enten er for gammel eller endnu slet ikke er moden, skal du blot kontakte Aarstiderne, og så sørger de for at trække varens pris fra din regning, så du ikke kommer til at betale for en råvare, du ikke kan bruge som planlagt.

Læs mere hos Aarstiderne her

Hvad hvis man kun er én?

Hos langt de fleste udbydere af måltidskasser får man leveret mad til minimum to personer. Aarstiderne indførte dog allerede i år 2003 – samtidig med deres lancering af måltidskasser – SingleKassen, som indeholdte både grønt og kolonialvarer til én person.

I dag har du naturligvis stadigvæk mulighed for at få leveret råvarer til blot en enkelt person, og du kan tilmed vælge imellem mange forskellige måltidskasser – hvilke kasser du helt specifikt kan vælge, vil du kunne læse dig frem til længere nede. Ved at vælge en måltidskasse til én person, får du en den helt rette mængde mad leveret, så du ikke behøver at smide noget ud eller at spise det samme mange dage i streg for at få råvarerne fra supermarkedet brugt.

Dét er nemlig netop ofte udfordringen, hvis man bor alene. Hvis man gerne vil spise varieret, ender man typisk med at måtte smide en masse mad ud, fordi man ikke kan nå at få det hele brugt. Det er både synd og skam. Man er altså som regel efterladt med mulighederne enten at spise det samme flere dage i streg eller at bidrage til madspild, og ingen af de muligheder er særlig optimale. Med en måltidskasse til én er du imidlertid ude over disse udfordringer, og så kan du nemt få varieret mad på bordet, selvom du kun er dig i din husholdning.

Læs mere hos Aarstiderne her

Hvilke valgmuligheder har man hos Aarstiderne?

Fælles for alle måltidskasserne fra Aarstiderne er, at de er 100% økologiske. Der er som udgangspunkt altid en 80-20-fordeling i kassernes indhold, således at 80% er vegetabilske produkter, og 20% er animalske produkter. Du kan dog tilpasse dette alt efter dine præferencer. Generelt er der rig mulighed for at finde en måltidskasse, som matcher dine behov, krav og ønsker, og de forskellige valgmuligheder kigger vi nærmere på nedenfor.

Bemærk at Aarstiderne har endnu flere måltidskasser end de beskrevne herunder. Vi kommer forbi et meget stort udsnit, men det samlede antal kasser hos Aarstiderne er på mere end 25 muligheder. Der er dermed nok af muligheder. Læs om måltidskasserne herunder eller se hele sortimentet hos Aarstiderne her.

KvikKassen

Som navnet også antyder, er der her fokus på retter, der er hurtige at tilberede. Derfor er tilberedningstiden med KvikKassen cirka blot 30 minutter – dog kan den i visse tilfælde være lidt længere, hvis for eksempel en ret skal stå længe i ovnen, men arbejdstiden vil stadig være på blot en halv times tid.

I denne kasse får du velkendte kødudskæringer og fisk samt masser af gode grøntsager. Retterne indeholder få, veludvalgte råvarer, og det er retter, som både børn og voksne vil elske. Med i din måltidskasse får du naturligvis udførlige opskrifter, så det er nemt og ligetil for dig at trylle de udsøgte retter med økologiske grøntsager frem.

KvikKassen er en af de kasser, man kan få til blot en enkelt person, men den kan bestilles til helt op til 5 personer. Den kommer med mad til 3 dage, og bestiller du til 2-4 personer, har du i tilkøbssektionen mulighed for at vælge at få mere kød pr. person, end der oprindeligt er tiltænkt, hvis du har lyst til dét.

Læs mere om Kvikkassen her

BørnefamilieKassen

Denne kasse indeholder velkendte retter, som hele familien kan lide. Der er naturligvis fokus på de gode grøntsager, og derudover indeholder retterne de kendte kødudskæringer, lækker fisk eller fars. Tilberedningstiden til disse retter er typisk 30-40 minutter, men igen kan der være visse retter, som for eksempel skal stå at simre i længere tid eller skal passe sig selv i ovnen. Imens har du hænderne fri til at klare andre ting.

Denne kasse kan fås til 2-5 personer, og den kan leveres med mad til 3 eller 4 dage. Også her har du mulighed for at tilkøbe ekstra kød og fisk, hvis du vil. Det kan du, hvis kassen bestilles til 3 eller 4 personer til 3 dage, og du tilføjer det under tilvalg ved din bestilling. Vælger du ”+KØD”, som det hedder, får du cirka 50% mere kød eller fisk pr. person pr. måltid.

Læs mere om børnefamilie kassen her

VegetarKassen

Der er i forvejen skruet ned for mængden af kød i måltidskasserne fra Aarstiderne, men hvis du er vegetar eller blot ønsker at minimere dit kødindtag, kan du naturligvis også få en decideret VegetarKasse fra Aarstiderne.

I denne måltidskasse er det naturligt nok grøntsagerne, der spiller hovedrollen, og de bliver sammensat med eksempelvis gode oste, æg, linser og bønner. Tilsammen bliver det til velsmagende og mættende vegetariske retter, som er gode for både dig og for miljøet. Denne kasse er naturligvis det oplagte valg, hvis du er vegetar, men også hvis du normalt spiser kød, men gerne vil prøve at få flere grøntsager ind i madplanen, er den oplagt. For mange, der er vant til at spise kød, kan det være en udfordring at finde på gode, vegetariske retter, og så er det altså også helt perfekt at vælge denne kasse, hvorved man får en masse gode opskrifter på lækre middagsretter baseret på grøntsager.

Tilberedningstiden med denne kasse er cirka 45 minutter, og du kan få den til 1-4 personer.

Læs mere om vegetarkassen her

10 MinuttersKassen

Denne måltidskasse er særligt udviklet til dig, der har et tætpakket program, men alligevel gerne vil have god mad på bordet. Rigtig mange mennesker er pressede med møder, fritidsaktiviteter og forskellige praktiske gøremål i hverdagen, og derfor kan det være svært at finde tiden til at gå i køkkenet og tilberede det helt store. Heldigvis er stort set alting klaret for dig med 10 MinuttersKassen, og du kan derfor have maden klar på – ja, 10 minutter.

I denne kasse er grøntsagerne således skyllet og skåret ud, så du blot skal blande dem sammen til den færdige salat. Derudover skal du typisk tilberede et hurtigt tilbehør og varme en allerede færdiglavet simreret, som er fyldt med lækre krydderier og gode råvarer. Retterne kan også indeholde kød- eller fisk, som blot skal have kort tid på panden eller i ovnen, og på den måde får du altså i en fart god mad på bordet i den travle hverdag.

At det går hurtigt, betyder bestemt ikke, at der er blevet gået på kompromis med den gode smag eller den gode kvalitet, og du kan derfor roligt servere disse retter for hele familien og gæsterne. Kassen kan fås til 2-4 personer til 3 dage.

Læs mere om 10 minutters kassen her

FlexitarKassen

Denne løsning er til dig, der gerne vil have fokus på de gode grøntsager, men som samtidig også gerne vil have en smule kød på madplanen.

Denne kasse indeholder derfor altid én ret med fisk, én ret med fjerkræ og en eller to vegetariske retter – afhængigt af, om du vælger at få mad leveret til 3 eller 4 dage. Der er altså skruet endnu mere op for mængden af grøntsager, men du får alligevel en smule kød og fisk. Det er altså en god blanding af det hele.

Retterne tager her cirka 30-40 minutter at tilberede, kassen kan fås til 2-4 personer, og du kan altså få leveret til 3 eller 4 dage ad gangen.

Læs mere om Flexitarkassen her

Den Veganske MåltidsKasse

Den Veganske MåltidsKasse er til dig, der vil have al din energi fra vegetabilske produkter. Den indeholder derfor hverken kød, æg eller mejeriprodukter, men er derimod proppet med grøntsager, bælgfrugter, korn, ris og veganske specialiteter.

Denne kasse er altså helt perfekt for dig, der enten i forvejen er veganer eller som blot ønsker at få færre animalske produkter i kosten. Har du et ønske om at blive veganer, kan det også være et rigtig fornuftigt sted at starte, da du ved at få en måltidskasse leveret ikke selv behøver at skulle være kreativ og finde på lækre, veganske retter. Det er alt sammen udtænkt for dig, så du blot skal følge de medfølgende opskrifter for at få gode, grønne retter på bordet.

Der er naturligvis gjort noget ud af at få masser af grønne proteiner ind i retterne, så du ikke kommer til at mangle noget i din kost, og retterne tager under 45 minutter at tilberede. Kassen kan fås til 1-4 personer og leveres med mad til 4 dage på en uge.

Læs mere om den veganske kasse her

KvikKassen uden fisk

Ligesom KvikKassen gælder det for KvikKassen uden fisk, at alle retterne kan være klar på under 30 minutter. I modsætning til KvikKassen, er der her blot ingen fisk, men derimod en masse lækre grøntsager og bønner, linser og spændende smagsgivere, kolonialvarer og delikatesser samt velkendte kødudskæringer.

Alle retterne er udviklet af Aarstidernes kokke med fokus på at få masser af god smag frem uden brug af fisk. Derfor er årstidens grøntsager og frugter hovedingrediensen i alle retterne, og det betyder altså, at du kan få velsmagende og mættende retter helt uden fisk og på under en halv time.

KvikKassen uden fisk fås i mængden 1 til 5 personer til 3 dage på en uge.

Læs mere om KvikKassen uden fisk her

Livretter

Denne måltidskasse indeholder de klassiske og velkendte retter, som både børn og voksne elsker – dog altid med et grønt twist. Der er – som altid – fokus på det grønne, men der indgår også fisk og nemme kødudskæringer i disse retter.

Retterne tager 30-45 minutter at tilberede, og denne kasse kan fås til 1-4 personer. Har man lyst til det, kan man tilkøbe at få cirka 50% mere kød eller fisk pr. person, hvis man køber til 2-4 personer til 3 dage på en uge.

Læs mere om Livretter kassen her

VerdensKassen

Er du vild med eksotisk mad fra spændende kulturer? Så skal du prøve VerdensKassen fra Aarstiderne. Her er retterne indhentet fra fjerne himmelstrøg, og de er derfor fyldt med spændende ingredienser og masser af krydderier – noget, der ikke ligefrem er kendetegnende for det klassiske, danske køkken.

Retterne er altid uden brug af svinekød, og de kan tilberedes på under 45 minutter. Den kan fås til 2-4 personer, og så er der spændende mad til 3 dage, så I nemt kan rejse til selv de fjerneste afkroge af verdenen ved middagsbordet.

Læs mere om Verdenskassen her

500KalorierKassen

Har du et ønske om at tabe dig, kan du med fordel vælge at få leveret 500KalorierKassen fra Aarstiderne. Måltiderne i denne kasse er udviklet specifikt med henblik på at få dig i mål med dit vægttab, og hvert måltid indeholder derfor blot omkring 500 kalorier pr. person.

Retterne er udviklet i samarbejde med en diætist, og de lever altid op til Sundhedsstyrelsens kostråd, så du får al den næring og energi, du har brug for. De er naturligvis mættende og fulde af saft og kraft, så bare fordi de er ekstra kalorielette behøver du hverken at frygte at gå sulten i seng eller at retterne ikke smager af noget. Den gode smag er altid i fokus hos Aarstiderne, og derfor er der naturligvis gjort meget ud af at udvikle retter, som er fulde af god smag, og som samtidig kan give dig en hjælpende hånd i forhold til dit vægttab. Med kassen får du desuden gode råd og tips til, hvor du kan sætte ind, hvis du gerne vil tabe dig, og på den måde får du nye inputs til vægttabet med faste mellemrum.

Kassen kan fås til 1-4 personer til enten 3 eller 5 dage ad gangen. Ud over at 500KalorierKassen kan hjælpe på vægttabet, skal dine andre måltider naturligvis også gerne være kalorieletter, og som altid er masser af motion og rigeligt med vand også medvirkende til, at du lykkes med dit vægttabsprojekt.

Læs mere om 500KalorierKassen her

SenseKassen

Sense-principperne er ikke en slankekur, men derimod en livsstil. Det er nogle simple principper, som kan følges af alle uanset alder, køn og højde og drøjde. I Sense afmåler man sine måltider i håndfulde og skefulde, og på den måde får man den rette sammensætning af grønt, proteiner, stivelse, frugt og fedstoffer.

Helt grundlæggende har du 3 ”spisekasser” – måltider – om dagen, og disse skal indeholde en særlig fordeling af forskellige typer mad. Du må således pr. spisekasse få 1-2 håndfulde grønt, 1 håndfuld protein og 1 håndfuld stivelse eller frugt. Derudover skal du have 1-3 spiseskefulde fedtstoffer, og så er der nogle valgfrie ting, du kan vælge at tilføje. Alt dette kan du sætte dig nærmere ind i, hvis du synes, Sense lyder som noget for dig.

Med SenseKassen får du i hvert fald måltider, som er afmålt til at passe til denne livsstil, og det er dermed velbalancerede retter med masser af frisk grønt. Retterne er indbydende for både børn og voksne, og med i din SenseKasse får du tilmed tips og tricks fra hjernen bag denne livsstil.

Kassen kan fås til 1-4 personer, og der er mad til 4 dage ad gangen. Så er én af dagens spisekasser på plads, og når du modtager din kasse, vil der naturligvis stå, hvordan de enkelte retter skal fordeles, så de kommer til at passe ind i Sense-principperne.

Læs mere om Sensekassen her

Kan man ændre i sit abonnement?

Nu har vi været omkring de mange forskellige måltidskasser fra Aarstiderne, og der er i sandhed noget for enhver smag. Derfor kan man også nemt blive fristet, og det er fuldt ud forståeligt, hvis du får lyst til at prøve noget nyt engang imellem.

Det kan også være, at du af praktiske årsager gerne vil have en anden kasse i en periode – for eksempel hvis du er meget presset på arbejdet og derfor gerne vil have en måltidskasse med kortere tilberedningstid.

Hvad end grunden måtte være, kan du nemt og enkelt lave ændringer i dit abonnement hos Aarstiderne. Du logger blot ind på din profil på hjemmesiden, og så kan du faktisk helt op til et par dage før din næste levering foretage ændringer, så du fremadrettet modtager en anden måltidskasse.

Skal du på ferie, kan du selvfølgelig sætte dit abonnement på pause, og er du fortsat i Danmark, kan du også midlertidigt ændre leveringsadressen, så I eksempelvis får måltidskassen leveret i sommerhuset.

Læs mere hos Aarstiderne her

Måltidskasserne fra Aarstiderne

Med måltidskasser fra Aarstiderne er du sikret måltider med masser af saft og kraft og med fokus på de gode, økologiske grøntsager. Bæredygtighed og økologi er nogle af nøgleordene for Aarstiderne, og derfor kan du altid vide dig sikker på, at du får økologisk dyrkede produkter, når du vælger at få en måltidskasse netop herfra.

Retterne er gennemtestede og tilsmagt til perfektion, så du altid får udsøgt mad på bordet, og de er alle sammen lige til at gå til – du skal blot følge opskrifterne, som ligger i din måltidskasse.

Læs mere hos Aarstiderne her

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her