Simple Feast

Hos Simple Feast kan du få færdiglavede, vegetariske og veganske retter bragt direkte hjem til din hoveddør.

Simple Feast

På den måde kan du sikre, at der kommer sund, nærende og velsmagende aftensmad på bordet hver dag, uden at det behøver at kræve timevis af arbejde ude i køkkenet. Simple Feast er godt klar over, at mange danskere har mere end rigeligt at se til i hverdagen, hvad angår praktiske gøremål. Af den grund kan det for mange være vanskeligt at finde tiden til også at stå i køkkenet for at tilberede aftensmad flere gange om ugen og dermed få velsmagende mad på bordet.

Simple Feast

Det har Simple Feast nu lavet om på med deres Ugekasser og Comfort Food. Ved at bestille måltider fra denne leverandør kan du nemlig klare madlavningen på ingen tid. Retterne kommer nemlig færdiglavede og skal blot varmes, blandes og anrettes, før du kan servere dem for dig selv eller for hele familien. Hos Simple Feast bestemmer du desuden selv, hvor ofte du gerne vil modtage færdiglavede måltider, og om du ønsker en fast aftale eller ej. Nedenfor kan du læse meget mere om leverandøren Simple Feast, og hvordan du bestiller lækre måltider fra dem.

Læs mere hos Simple Feast her

Vegetariske og veganske retter

I de måltider, du får fra Simple Feast, er alt kød valgt fra. Der er altså tale om vegetariske og veganske måltider, hvor sunde og nærende grøntsager er i fokus. Det er op til dig, om du ønsker såkaldt ’Green Feast’, der er de vegetariske retter fra Simple Feast, eller om du hellere vil have ’Vegan Feast’, som er de veganske retter. Du finder begge muligheder under Ugekasserne. Hvis du vælger ’Green Feast’ fra leverandøren, indgår der ingredienser som ost og æg i retterne. Vil du gerne helt undgå animalske produkter, skal du i stedet vælge ’Vegan Feast’-løsningen.

Det er muligt at få leveret vegetariske og veganske retter fra Simple Feast til tre måltider om ugen. Når du har modtaget din levering, er det helt op til dig, på hvilke dage du gerne vil nyde de færdiglavede retter. Du kan på den måde planlægge at servere retterne fra Simple Feast på de dage i løbet af ugen, hvor du har allermest travlt og derfor ikke har tid til selv at gå i køkkenet og lave mad. Selvom måltiderne fra Simple Feast er vegetariske og veganske, benytter mange ikke-vegetarer og ikke-veganere sig også af måltiderne fra denne leverandør. Selvom du ikke lever som vegetar eller veganer alle ugens syv dage og ved alle måltider, har du stadig mulighed for at bidrage til at sænke vores samlede kødforbrug ved at spise vegetarisk og vegansk tre dage om ugen med måltider fra Simple Feast. På de dage i løbet af ugen, hvor du ikke spiser mad fra Simple Feast, kan du selv afgøre, om retterne skal være med kød eller uden.

Læs mere hos Simple Feast her

Produkterne hos Simple Feast

Simple Feast tilbyder to forskellige løsninger, når det kommer til deres færdiglavede måltider. Første mulighed kalder de Ugekasser, og anden mulighed kaldes Comfort Food. Fælles for begge løsninger er, at der er tale om måltider uden kød, ligesom samtlige ingredienser i retterne er økologiske og derfor fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Desuden er alle måltider færdiglavede, så det eneste, du skal gøre, er at sørge for at opvarme og anrette maden. Ved retterne fra Comfort Food skal du desuden i visse tilfælde selv sørge for tilbehøret. Herunder kan du læse meget mere om du to forskellige måltidsløsninger fra Simple Feast.

Ugekasser

Med en Ugekasse fra Simple Feast får du leveret færdig aftensmad hjem til din hoveddør, så du har mad nok til tre aftensmåltider. Retterne tager blot ti minutter at varme og gøre klar til servering, og du kan altså klare aftensmaden på ingen tid.

Alt afhængig af, hvor stor en familie du har, kan du vælge aftensmad til 2-3 personer eller til 4-5 personer. Prisen på de færdiglavede måltider kommer naturligvis an på, hvor mange personer der bestilles mad til. Dog vil prisen per måltid altid blive lavere, hvis du bestiller til 4-5 personer i stedet for 2-3 personer. Den gennemsnitlige pris per måltid i henholdsvis den vegetariske og veganske Ugekasse fremgår på siden, når du bestiller dine varer. Typisk er prisen den samme, uanset om du vælger vegetar- eller veganer-løsningen.

Når du klikker ind på Ugekasserne hos Simple Feast, kan du se, hvad ugens menu står på. Du finder Ugekasserne øverst i venstre hjørne inde på leverandørens hjemmeside under fanen ’Produkter’. På siden over den kommende uges menu kan du altså se, om retterne er noget for dig og din familie, inden du tager stilling til, om du gerne vil bestille Ugekassen til den følgende uge. Ingredienserne, som er brugt i de forskellige måltider, følger som oftest årstiderne i mere eller mindre grad. Du vil derfor som regel få serveret årstidens grøntsager, når du bestiller måltider fra Simple Feast. Under hver af de tre retter for den kommende uge kan du læse mere om, hvad de enkelte retter indeholder, hvordan de tilberedes og serveres, samt hvad der ellers er værd at vide om netop dette måltid. Hos Simple Feast har de gjort meget for, at du som kunde nemt og hurtigt kan se, hvad den mad, du spiser, indeholder, og hvorfor de netop har valgt at bruge og sammensætte de ingredienser, de har.

Læs mere om ugekasser her

Comfort Food

Comfort Food-løsningerne fra Simple Feast indeholder færdiglavede, økologiske simreretter, der er klar til at blive serveret i løbet af kun ti minutter. Retterne er lavet på en henkogningsmetode, der gør, at de har en relativt lang holdbarhed. Fra du modtager simreretterne, kan de nemlig holde sig i hele 30 dage, hvis du opbevarer dem i køleskabet ved maksimum fem grader, og hvis de ikke er åbnet. Når du modtager din bestilling på Comfort Food fra Simple Feast, bestemmer du altså selv, om du vil nyde retterne med det samme, eller om du hellere vil gemme dem til de dage, hvor du har særligt travlt og derfor ikke har tid til at forberede aftensmaden fra bunden.

Som tilbehør til simreretterne foreslår de hos Simple Feast, at du vælger en nem og simpel løsning som for eksempel brød, pasta, kartofler eller ris. Dette tilbehør følger ikke med Comfort Food, og du skal altså selv sørge for at have disse ingredienser i dit hjem. Dog kan de fleste af førnævnte madvarer holde sig længe, og du kan derfor med fordel købe ind, så du har en basislager, der er klar til at blive taget i brug, når du mangler tilbehør til dine simreretter. Hvis du ikke ved, hvilket tilbehør der vil egne sig til de konkrete simreretter, du har modtaget fra Simple Feast, kan du altid finde forslag på deres hjemmeside. Har du mod på og tid til selv at kokkerere tilbehør til dine måltider, er der også masser af inspiration og opskrifter at finde på lækkert og sundt tilbehør i app’en ’Simple Feast Opskrifter’, som du finder i App Store og i Google Play.

Du har mulighed for både at få Comfort Food som en enkelt bestilling og som en abonnementsløsning. Vælger du sidstnævnte, får du din levering cirka hver fjerde uge. Du kan bestille enten fire eller otte glas ad gangen, og hvert glas indeholder to portioner. Med en abonnementsløsning er du altså dækket godt ind, hvad angår sund og hurtig aftensmad, akkurat når det passer dig, og du har allermest brug for en nem løsning til aftensmåltidet.

Inde på Simple Feast’s hjemmeside kan du se, hvad menuen står på, hvis du bestiller Comfort Food i den pågældende måned. Du finder informationen om Comfort Food øverst i venstre hjørne under ’Produkter’. Her fremgår det også, hvad den gennemsnitlige pris er per portion. Bemærk her, at prisen per portion bliver lavere, hvis du bestiller otte glas i stedet for fire glas ad gangen. Der er altså penge at spare ved at købe stort ind af simreretter fra Simple Feast.

Læs mere om Comfort Food her

Sådan bestiller du måltider fra Simple Feast

For at bestille færdiglavede måltider fra Simple Feast skal du først oprette dig som kunde. Det kan du gøre inde på hjemmesiden www.food.simplefeast.com/dk eller i app’en ’Simple Feast – Min mad’. Når du er oprettet i systemet hos Simple Feast, er det tid til, at du vælger, hvilken måltidsløsning fra leverandøren du ønsker. Du skal ligeledes tage stilling til, om du gerne vil have en abonnementsordning, hvor du fast får leveret dine måltider hjem til dig, eller om du hellere vil have en enkelt bestilling. Når du har valgt det produkt, du gerne vil bestille, og har udfyldt alle nødvendige oplysninger, vil du komme videre til betalingssiden.

Sådan betaler du for dine måltider

På betalingssiden hos Simple Feast har du mulighed for at betale med enten Dankort, Visa, MasterCard eller JCB. Prisen på dit valgte produkt fremgår inde på siden for det specifikke produkt, og alle priser, du finder på siden, er inklusive moms og afgifter. Dog skal du vide, at der altid vil blive pålagt et leveringsgebyr, når du bestiller færdiglavede retter fra Simple Feast. Dette gebyr ligger på 50 kroner, og beløbet er det samme, uanset hvor din kasse skal leveres i Danmark.

Opretter du en abonnementsordning hos Simple Feast, giver du samtidig lov til, at der må trækkes penge løbende for dit abonnement, så længe dit abonnement er aktivt. Sætter du dit abonnement på pause, vil Simple Feast naturligvis ikke trække nogen penge fra dit betalingskort. Du har også altid mulighed for helt at stoppe dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker levering fra Simple Feast. Ændringer eller opsigelse af dit abonnement sker ved, at du retter henvendelse til kundeservice hos Simple Feast. Denne henvendelse skal altid ske til mail kundeservice@simplefeast.com eller via app’en ’Simple Feast – Min mad’. Hvis du gerne vil have igangsat dit abonnement, så du allerede i den kommende uge modtager måltider fra Simple Feast, skal du oprette din bestilling senest søndag inden kl. 17.00. Din bestilling vil så blive leveret den kommende tirsdag.

Hvis du gerne vil sætte dit abonnement på pause eller opsige det helt, skal du huske at gøre dette senest fredag før kl. 15.00, hvis du har en bestilling, der står til at blive leveret den følgende uge, og du ikke ønsker denne bestilling. Dette gælder også i tilfælde af, at du for eksempel skal ud at rejse og derfor ikke ønsker at få dine måltider leveret, som du plejer. Når du har opsagt eller sat dit abonnement på pause, får du en mail, der bekræfter dine ændringer.

Læs mere hos Simple Feast her

Levering med Mover

De færdiglavede retter fra Simple Feast leveres med selskabet Mover, og leveringen finder altid sted om tirsdagen mellem kl. 7.00 og kl. 17.00. Mover sørger altså for, at dine måltider bliver bragt sikkert frem til din hoveddør hver uge, så du altid har friske, færdiglavede retter klar til brug, når du ikke selv har tid til at gå i køkkenet for at kokkerere.

Hvis du ikke kan være hjemme i det tidsrum, hvor Mover leverer dine måltider fra Simple Feast, finder Mover altid en løsning, så du alligevel får dine varer. Dagen før leveringen af dine produkter, altså om mandagen, vil Mover sende en besked til dig, hvori det fremgår, i hvilket tidsinterval på cirka to til tre timer Mover vil levere dine måltider. En medarbejder fra Mover vil ligeledes ringe til dig, hvis du ikke åbner, når de kommer for at sætte dine kasser af. Er det sådan, at du ikke er hjemme, når Mover kommer, kan dine kasser blive sat ved din hoveddør, hvor du så kan finde dem, når du kommer hjem igen.

For at undgå ressourcespild så meget som muligt, har Simple Feast indført en ordning, hvor Mover tager den tomme emballage med, når de leverer en ny bestilling hos dig. I tilfælde af, at du ikke er hjemme, når din nye kasse ankommer, er det vigtigt, at du husker at sætte din tomme emballage frem, så chaufføren fra Mover nemt kan finde denne og tage den med igen. Med denne ordning genanvendes en masse af den emballage, som Simple Feast anvender til at pakke deres færdiglavede retter, og du slipper som forbruger for at skulle skille dig af med emballagen.

Emballagen, som benyttes hos Simple Feast, er desuden fremstillet med flest mulige hensyn til miljøet. Blandt andet pakkes og fragtes måltiderne i papkasser fremstillet af pap, der er FSC-godkendt. Desuden holdes maden i kasserne nedkølet ved rette temperatur ved hjælp af frossen vand, der altså sagtens kan drikkes, når det er tøet op. Her er således ikke tale om spildmaterialer i form af diverse køleelementer. Den emballage, som selve måltiderne fra Ugekasserne er pakket i, er bionedbrydeligt, og materialet stammer fra restfibre fra blandt andet produktion af majs og kartofler. Efter at du har nydt dine færdiglavede måltider fra Simple Feast og skal smide emballagen ud, skal dette derfor ske i restaffald-sorteringen. Som det fremgår her, er der altså hos Simple Feast i høj grad tænkt over, hvordan deres måltider fra start til slut og hele vejen rundt i processen bliver fremstillet med størst mulig tanke på miljøet og vores ressourcer.

Læs mere hos Simple Feast her

Få en abonnementsordning hos Simple Feast

Hos Simple Feast er det som tidligere nævnt muligt at få en abonnementsordning, hvor du fast får leveret færdiglavede måltider hjem til dig med et fast interval. Du kan selv vælge, hvor ofte du gerne vil have levering fra Simple Feast, og det er muligt både at få et abonnement med levering hver tirsdag, hver anden tirsdag, hver tredje tirsdag og hver fjerde tirsdag.

Simple Feast anbefaler, at du vælger abonnementsordningen. Ved en sådan ordning er det nemlig nemmere at undgå madspild for Simple Feast, fordi de ved, hvilke bestillinger de kan regne med, kommer fra deres kunder. Vil du gerne støtte op om at mindske madspild og spare på vores fælles ressourcer, hvad angår fødevarer, er det altså abonnementsordningen, du bør gå efter.

Med en abonnementsordning binder du dig desuden ikke til noget, og du kan altid fravælge en eller flere leveringer, hvis du ønsker det. Dette skal ske senest fredag kl. 15.00 inden din næste levering. Kan du derfor sidst på ugen se, at du i den følgende uge ikke får brug for færdiglavede måltider, men i stedet selv har tid til at klare madlavningen, kan du altså nemt og hurtigt afbestille leveringen den kommende tirsdag.

Læs mere hos Simple Feast her

Økologiske råvarer hele vejen rundt

Alle råvarerne, der er brugt i måltiderne fra Simple Feast, er altid 100% økologiske. Det betyder blandt andet, at ingen af retterne indeholder hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Du er altså garanteret helt rene råvarer med måltider fra Simple Feast. Desuden gælder en række særlige regler for dyrevelfærd, når det kommer til økologiske produkter. Blandt andet gælder regler i forhold til foder, adgang til udeareal og meget mere. Vælger du derfor vegetariske måltider fra Simple Feast, der altså sommetider indeholder ingredienser som æg og ost, kan du spise disse med god samvittighed, da alle animalske produkter hos Simple Feast ligeledes kommer fra dyr, der lever under økologiske forhold.

Info om vegetarisk og vegansk mad

Uanset om du lever som vegetar eller veganer, eller du blot ønsker at spise kødfrie måltider nogle gange om ugen, kan måltiderne fra Simple Feast være noget for dig. Mange danskere vælger i disse år at skære ned på deres kødforbrug, fordi vi nu alle er blevet klar over, hvor mange ressourcer det kræver at producere så meget kød, som vi har indtaget de seneste år. Denne udvikling har du mulighed for at bidrage med ved at vælge vegetariske eller veganske løsninger et vist antal dage om ugen. Du kan naturligvis også vælge at spise helt kødfrit og selv fremstille vegetariske og veganske retter på de dage, hvor du ikke spiser måltider fra Simple Feast. Uanset hvad du vælger at gøre, kan du imidlertid være med til at påvirke vores miljø i den rigtige retning.

Læs mere hos Simple Feast her

Hent Simple Feast’s app

Som kunde hos Simple Feast er det gjort nemt og let tilgængeligt at bestille nye produkter samt læse om de måltider og ingredienser, som er at finde hos leverandøren. Du har naturligvis mulighed for at besøge Simple Feast hjemmeside her, men er du mere til at klare det hele over mobilen, er dette også en mulighed. Hos Simple Feast har de nemlig udviklet to apps til din mobil, og begge gør det altså endnu nemmere for dig at være kunde. Herunder kan du læse om, hvilken information du kan finde på de to apps, og hvad du kan bruge dem til.

Bliv klogere på maden

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad du putter i munden, når du spiser måltider fra Simple Feast, kan du downloade app’en ’Simple Feast – Min mad’. Denne app giver dig nemlig stor indsigt i de råvarer og ingredienser, som du finder i retterne fra denne leverandør. Blandt andet kan du læse om, hvor retterne stammer fra, samt hvad de indeholder. Du kan ligeledes nemt styre dit abonnement gennem denne app. Hvis du eksempelvis ønsker at afbestille en levering, kan det nemt gøres her. Sker det, at dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din adresse eller dit telefonnummer, kan du også meddele Simple Feast om disse ændringer via app’en. Derudover har du naturligvis mulighed for at bestille nye produkter fra uge til uge på denne app.

Find massevis af opskrifter

Mangler du inspiration til, hvad du kan fremstille i køkkenet på de dage, hvor du ikke får mad fra Simple Feast, er der masser af tips og opskrifter at finde på app’en ’Simple Feast – Opskrifter’. App’en kan du downloade i App Store og Google Play. Det samme gælder for førnævnte app ’Simple Feast – Min mad’. I ’Simple Feast – Opskrifter’ finder du også videoer, der viser dig, hvordan du fremstiller bestemte retter, og der er altså masser af hjælp at hente, hvis du ikke er helt tryg ved at kaste dig ud i nye opskrifter, som du ikke før har prøvet.

Læs mere hos Simple Feast her

Kontakt Simple Feast, hvis du har spørgsmål

Skulle der opstå spørgsmål af den ene eller anden art, mens du handler hos Simple Feast, kan du altid kontakte deres kundeservice og rette din henvendelse her. Kundeservice kan kontakte via telefon på 53 65 71 11 alle hverdage fra kl. 10.00 til 16.00. Foretrækker du i stedet at skrive til Simple Feast, kan du gøre det på kundeservice@simplefeast.com. Du kan spørge om alt hos Simple Feast, ligesom de gerne modtager både ris og ros fra deres kunder.

Skulle der ske det, at din bestilling mod forventning ikke er kommet frem til dig på det rette tidspunkt, skal du så hurtigt som muligt kontakte Simple Feast, så de kan finde ud af, hvad forsinkelsen eller udeblivelsen skyldes. I sådan et tilfælde kan du enten skrive til samme mail som ovenfor – kundeservice@simplefeast.com – eller du kan ringe til det særlige leveringsnummer 53 54 89 80, hvor sådanne henvendelser kan rettes. Dette telefonnummer har åbent alle tirsdage fra kl. 7.00 til 20.00. Vil du generelt gerne vide mere om, hvem Simple Feast er, hvilke produkter de leverer, og hvordan hele bestillings- og leveringsprocessen foregår, er der masser af information at finde under fanen FAQ. Du finder denne side nederst på siden til venstre.

Læs mere hos Simple Feast her

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her