Din a-kasse giver aftensmaden

En af de mange fordele ved at være med i en a-kasse er, at du tit kan være heldig, at a-kassen holder diverse netværksarrangementer, som du kan deltage i.

 

Her vil der typisk blive serveret aftensmad eller snacks og lidt at drikke, hvor du som deltager har mulighed for at møde en masse nye og spændende mennesker.

Hvis din a-kasse afholder sådan et arrangement, og du er medlem, vil det typisk ikke koste dig noget. Det er gerne kvit og frit at deltage i alle de arrangementer, som din a-kasse holder for sine medlemmer.

En god måde at møde nye mennesker

Der er nu ikke noget, der samler mennesker på samme måde som mad. Det kan både være ved at lave maden sammen eller blot ved at nyde den i selskab med andre. Uanset om du er med til at lave maden, eller om du blot er kommet for at spise, gør det det nemmere at møde nye mennesker.

Du kan næsten ikke undgå at falde i snak med dem, du sidder til bords med, når du er med til sådan et arrangement. Og det er jo det, der er hele formålet, hvis du vælger at deltage.

Meld dig til det næste madarrangement

Hvis du ikke har været med til et arrangement som dette endnu, er det bare med at være opmærksom på, hvornår din a-kasse næste gang arrangerer noget lignende.

Det er ikke alle a-kasser, der inviterer medlemmerne på aftensmad og netværkshygge, men du kan jo være heldig, at du er medlem af en af de a-kasser, der gør sig i sådanne arrangementer.

Så vær opmærksom på, hvad din a-kasse har af arrangementer i fremtiden. Så kan det være, at du er så heldig at kunne komme med til et arrangement, hvor du både kan nyde en masse god mad samt møde en masse nye mennesker.

Din a-kasse giver aftensmaden
Din a-kasse giver aftensmaden
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her