9 fede madoplevelser, der kan gives som gave

Vil du give en god madoplevelse som gave, til en du holder af i stedet for de sædvanlige strømper, smykker, slips eller andre mere eller mindre kedelige gaver, så har vi forslagene til, hvad du kan give.

 

Gode madoplevelser spænder vidt. Lige fra de hjemmelavede stegte ål med stuvede kartofler til et gourmetophold med fransk mad … i Frankrig.

At spise er et af menneskets vigtigste, basale behov. Vi kan ikke leve uden mad. God mad er ikke et basalt behov, men hvorfor ikke forene det nødvendige med det behagelige. Har du brug for flere forslag til gode madoplevelser som gave, end de ni du får her, så tjek på gaveinspiration.dk.

1. Inviter på restaurant

Bestil bord på en dyr restaurant, som din ven kun ville turde drømme om at komme til at spise på. F.eks. restaurant Noma i København, hvor I garanteret vil få serveret retter, som I ikke har smagt før.

Restauranten har fire gange vundet titlen som verdens bedste restaurant – 2010, 2011, 2012 og 2014. Du skal dog være klar over, at det ikke er sikkert, det bliver i år, at spændingen kan blive udløst, for der er fyldt op til langt ud i fremtiden.

2. Gå amok i en pølsevogn

Spis alle de hotdogs, I kan nå på en time. Flere steder i landet har Tulip pølsevogne eller grillbarer, hvor det kan lade sig gøre. Du køber et gavekort, finder den pølsevogn/grillbar, der passer jer. Og så er det bare om at spise løs.

3. Spis i mørke

Flere steder rundt om i landet findes der restauranter, hvor maden indtages i bulder ragende mørke. Når du ikke kan se, skærpes de andre sanser, herunder smagssansen.

I får ikke at vide, hvad der er på menuen, før efter I har spist. Kan I gætte, hvad I spiser – lav evt. en lille privat konkurrence om, hvem der er bedst til at gætte, hvad det er I spiser.

4. Tag på smagstur

I de større byer – f.eks. København og Århus – kan du tage på en kulinarisk tur på gåben, hvor I kan smage på lidt af hvert og få set noget af byen. Sådan en tur varer 3-4 timer, men der er så rigeligt sørget for forplejning – både mad og drikke.

Det er en god madoplevelse at give som gave, hvis I både vil have noget at spise, motion og få et anderledes kig på byen.

5. Gode madoplevelser som gave – smagsoplevelser

Der findes andre smagsoplevelser, hvor I ikke behøver bevæge jer så meget som på smagsturen. Over hele landet findes der steder, hvor din ven og (måske) du kan smage på vin, gin, øl, whisky, chokolade, kager, ost og meget andet.

6. Ophold med mad i centrum

Du kan også invitere din vin på et gourmetophold på et overdådigt, hyggeligt eller romantisk hotel eller en kro. F.eks. en hel weekend eller måske bare en enkelt overnatning, hvor I får lækker mad og bliver serviceret morgen, middag og aften.

7. Forkælelse en hel dag

Lad din ven – og evt. dig selv eller en anden gæst, som din ven vil have med – blive forkælet på et kur- eller spasted. Massage, boblebade og anretninger med chokolade og champagne.

8. Kurser til den, der vil selv

Der er næsten ikke den ting, der ikke findes et kursus til. Det gælder også inden for madens verden. Om det er fransk madlavning, ølbrygning eller flødebollefremstilling, der vil være det helt rigtige kursus for din ven, så findes det med garanti.

Gå på opdagelse på nettet, og find den perfekte madoplevelse som gave til din ven i form af et kursus.

9. Måltidskasser for enhver smag

Du kan også forære din ven en måltidskasse. De findes i et hav af varianter – vegetar, børnefamilier, færdigretter, fisk osv. Så slipper han for at købe ind til mad og sparer penge.

God fornøjelse med at finde en madoplevelse som gave til din ven, en oplevelse som du måske får lov til at være med til at nyde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her