Her er hvad du skal vide om isterningmaskiner

En isterningmaskine er virkelig en lifesaver i mange situationer. Skal du f.eks. have flere gæster hjem til en større grillaften, så er det bare så pokkers ærgerligt, hvis du ikke lige har husket at fylde fryseren op med isterningeposer. Du kan selvfølgelig skynde dig at smutte i supermarkedet efter isterninger, men du kunne også vælge […]

 

En isterningmaskine er virkelig en lifesaver i mange situationer. Skal du f.eks. have flere gæster hjem til en større grillaften, så er det bare så pokkers ærgerligt, hvis du ikke lige har husket at fylde fryseren op med isterningeposer.

Du kan selvfølgelig skynde dig at smutte i supermarkedet efter isterninger, men du kunne også vælge det mere afslappede alternativ. Isterningmaskinen er som sendt fra himlen. Den gør dit arbejde som vært mere afslappende, både fordi du ikke skal huske at skrive isterninger på din huskeseddel. Du slipper dermed for en træls situation som nævnt indledningsvist.

Men også når gæsterne er ankommet, kan du slappe mere af. Isterningmaskinen producerer nemlig selv isterningerne uden at du egentlig skal røre en finger.

Har alle brug for en isterningmaskine?

Nej – det har alle naturligvis ikke. Hvis du ikke bruger isterninger mere end et par gange årligt, så er det lige i overkanten at investere i en maskine. Her kan fryserens kapacitet sagtens bruges. Men drikker du f.eks. meget vand og ønsker det koldt, så kunne det sagtens være en god idé. Heldigvis findes der et stort udvalg af isterningmaskiner, som passer til lige netop dine behov.

Især er det kontinuerligheden ved isterningmaskinen, som er ekstra fed. Du skal altså ikke bekymre dig om svindende isterningeposer eller tømte bakker. Maskinen er der altid til at dække din ryg.

Værd at vide

Langt de fleste isterningmaskiner kan producere to eller flere forskellige størrelser isterninger. Alt efter hvor professionel den maskine du vælger at købe er, desto mere avanceret bliver maskinen også. Det har naturligvis også indflydelse på frekvensen, altså både hvor hurtigt og hvor mange isterninger som maskinen kan producere i timen.

Oftest vil det være angivet som gram i timen eller kg i døgnet. På den måde kan du også nemmere sammenligne de forskellige maskiner, så du kan finde det perfekte match for dig.

Prismæssigt spænder feltet bredt. Igen kommer det helt an på, om maskinen skal bruges til hjemmebrug, eller om den skal være en del af et professionelt set-up.

Maskinerne til hjemmet ligger prismæssigt typisk mellem 1.000 – 2.000 kr. mens den professionelle isterningmaskine hurtigt kan runde de 4.000 kroner.

Rundt regent er der altså nogle overvejelser du lige skal gennemgå, inden du kaster dig ufortrødent ud i anskaffelsen af en isterningmaskine. Hvad er dit reelle behov? Hvor meget is skal den kunne producere i timen? Og hvor dyr må den være?

Har du disse fokusområder med i dine overvejelser, så finder du hurtigt den perfekte isterningmaskine for dig.

Her er hvad du skal vide om isterningmaskiner
Her er hvad du skal vide om isterningmaskiner
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

×

Netop nu: Få gratis en eksklusiv køkkenkniv til en værdi af 699 kr. ved din første bestilling hos Aarstiderne. Fri fragt og ingen binding. Besøg Aarstiderne her