GuldbergsgadeSoupanatural på Guldbergsgade har eksisteret siden marts 2008 – lokalet har ændret fysisk udseende en del gange siden åbningen. Vi kan nu have 26 spisende gæster i vores lokale, men for at bestille bord skal man være minimum 4 personer.

Vi kører med en fast økologisk menu, hvor vores kok har sørget for at det oplagte toppingvalg følger med suppen. Det eneste vi beder dig om at tage stilling til, er om du vil nyde suppen i vores lokaler eller om du vil have den med hjem i vores miljøvenlige emballage.

Den nuværende menu for Soupanatural finder du under fanebladet ’Maden’ her på hjemmesiden.

Vi lukker ned for suppen kl. 22 fredage og lørdage, hvorefter suppen kun kan tages to-go, da vi efter kl. 22 forvandler stedet til en cocktailbar. Vi ligger overfor Rust natklub, som gør også idelle som et opvarmningsted. Vi har et cocktailkort som gerne smags- og prismæssigt kunne sætte gang i humøret til en festlig aften videre i byen.

Hvis du har lyst til at bruge lokalet, så tilbyder vi en god rabat på vores produkter uanset om du vil holde lukket eller åbent privatarrangement.

Ring os op på tlf. 32 13 17 35 eller send os en mail på info@soupanatural.dk og hør hvilke muligheder der er for dig og dit selskab.

Comments are closed.