25% supperabat til 4 år Fødselsdag i hele april!

DON’T PANIC – IT’S ORGANIC

Soupanatural fylder 4 år i april!

Der er blendet meget suppe og leveret mange tømmermænd siden Kristian og Nicolai lavede den første tomatsuppe hjemme i køkkenet.

Soupanatural fejrer fødselsdag ved at teste nye (gamle) priser der skruer tiden tilbage til før finanskrisen i 2008. Hele april måned sænker Soupanatural priserne på alle supper med op til 25 % – så tag godt imod det. Se menuen på vores hjemmeside www.soupanatural.dk.

Du kan nu få vores produkter leveret til døren i hele Storkøbenhavn via Room Service – www.roomservice.dk – bare søg på Soupanatural.

Studierabatten er nu ændret til 5 kroners rabat på alle drikkevarer grundet de lavere priser på suppen.

Hele vores stab har været igennem et barista kursus, så du er garanteret en god kop kaffe – kaffe der nu bliver brygget af espresso bønner fra den økologiske producent – Just Coffee .
Vi holder officielt 4 års fødselsdag d. 21 april i Skt. Peders Stræde, hvor vi lancerer vores nye cocktailkort. Vi har fået en fantastisk cocktail-kok som er i gang med at oplære bartenderne i at lave de nye cocktails – i resten af april får du dem alle for 40 kroner så længe bartenderne er under oplæring.

Fra d. 21 april lukker vi igen kl. 02 fredag og lørdag i Guldbergsgade og Skt. Peders Stræde.

Ambitionen har altid været at være det sunde billige alternativ til alt det andet snask man får i byen – så back to the roots it is.

Vi ses i suppen – og husk at alt kan fås to-go!!

Tak for jer – Kærlig hilsen Soupanatural

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

One Response to 25% supperabat til 4 år Fødselsdag i hele april!

  1. Pingback: En kop København; Soupanatural